Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуВолинська єпархія вшанувала «Небесну сотню»
Новини

Волинська єпархія вшанувала «Небесну сотню»

20 лютого 2019 р. Поминальні заходи на Театральному майдані Луцька з нагоди п’ятої річниці розтрілу Небесної Сотні на Майдані. Світлина інформаційної служби єпархії. З нагоди п’ятої річниці загибелі патріотів на Майдані відбулися поминальні заходи, у яких взяли участь духовенство та миряни нашого краю.

Зокрема, в обласному центрі за упокій героїв молилися на Театральній площі. Панахиду очолив староста кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Володимир Подолець. Разом із ним возносили молитви головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак, інші військові священики, духовенство Свято-Троїцького собору, представники влади та громадськості, інші небайдужі лучани. Потому присутні поклали квіти до фотостенда загиблих героїв.

Цього дня в центрі Рожища відкрили пам’ятний знак «Борцям за волю і незалежність України». Його освятив декан протоієрей Василь Шняк із місцевим духовенством. Відтак душпастирі відправили панахиду по загиблих майданівцях.

22 лютого 2019 р. Інші новини за рубриками: Церква і держава, Капеланська служба єпархії, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери