Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЄпархіяНа Волині відбувся третій молитовний сніданок
Новини

На Волині відбувся третій молитовний сніданок

10 вересня 2021 р. Молитовний сніданок на Волині. Світлина інформаційної служби єпархії.

Утретє в нашому краї відбувся такий захід. У ньому взяли участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інше духовенство та віряни єпархії.

Під час дійства, яке провели в холі муздрамтеатру ім. Т. Шевченка, відбувся збір коштів для потреб Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства.

Сніданок розпочався зі спільної молитви «Отче наш».

До присутніх звернувся владика Михаїл, закликав віддати шану воїнам, котрі сидять в окопах у той час, коли в обласному центрі Волині присутні мають змогу насолодитися сніданком. А також додав, що мир, на жаль приходиться здобувати через війну. Тому нам варто пам'ятати і шанувати людей, які бережуть наш спокій.

Учасниками молитовного сніданку були: канцлер протоієрей Микола Цап, ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін, інше духовенство і миряни нашої єпархії, представники інших юрисдикцій, конфесій, влади та громадськості.

Молитовні сніданки є традиційними для багатьох країн світу. Наприклад, такі заходи проводяться вже більше 60 років у Конгресі США, Європарламенті, у Німеччині тощо. Напередодні в Києві відбувся IX Національний молитовний сніданок України, присвячений 30-річчю Незалежності України.

10 вересня 2021 р. Інші новини за рубриками: Благодійність, Єпархія, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери