Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниРотченкова НаталіяНедільні школи Луцька обмінюються досвідом
Новини

Недільні школи Луцька обмінюються досвідом

У храмі Мучениць Віри, Надії, Любові та Софії відбулася зустріч викладачів недільних шкіл обласного центру.

Як розповів настоятель цієї парафії священик Андрій Ротченков, учителі та деякі панотці ділились досвідом проведення занять.

Матінка Наталія Ротченкова як досвідчений педагог (викладач цієї недільної школи, Центру християнського виховання дітей та молоді в Луцьку, загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 17 і багаторазовий переможець конкурсів «Учитель року» з предметів духовно-морального спрямування) запросила викладачів недільних шкіл міста до своєї парафії для вирішення негайних питань.

В обговоренні, крім приймаючої сторони, брали участь священики та/або учителі таких громад: Холмської ікони Божої Матері, Ікони Неопалима Купина (з настоятелем), Великомучениці Катерини (з настоятелем), Миколая Чудотворця, Феодосія Чудотворця (з настоятелем), Йоана Золотоустого (з настоятелем), Пантелеймона Цілителя при обласній лікарні № 1.

Говорили про необхідність взаємодії, обмінювались навиками, розповідали про труднощі. Вирішили, що для покращення роботи варто запрошувати в свої парафії вихованців з інших церков, а викладачам – обмінюватись досвідом роботи в інших парафіях.

3 квітня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Луцький міський деканат, Священик Андрій Ротченков, Наталія Ротченкова
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери