Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниРудь Євген, протоієрейУ Сокиричах на Ківереччині освячено дзвіницю
Новини

У Сокиричах на Ківереччині освячено дзвіницю

3 вересня 2017 р. Церква Апостолів Петра і Павла в с. Сокиричі Ківерецького деканату. Світлина інформаційної служби єпархії

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божtственну Літургію у храмі Апостолів Петра й Павла в с. Сокиричі Ківерецького деканату та освятив новозбудовану дзвіницю.

У проповіді владика, привітавши парафіян із цією подією, побажав, аби «лункий дзвін, допомагав у благовісті й апостольському служінні». Звучання дзвонів завжди закликає згадати про якусь важливу подію із духовного і повсякденного життя, зазначив високопреосвященний. Також нагадав, що саме дзвони закликали людей гуртуватися під час Майдану.

Разом із архієреєм, зокрема, молилися: декан протоієрей Іван Семенюк, настоятель парафії священик Євген Рудь, інше місцеве духовенство, сільський голова Євгенія Мацюк.

На завершення Відправи митрополит відзначив єпархіальними нагородами та благословенними грамотами жертводавців, активних парафіян.

Петропавлівську церкву в цьому селі засновано 4 грудня 1998 р. У жовтні 2006-го тоді ще єпископ Михаїл здійснив чин освячення Божого дому.

4 вересня 2017 р. Інші новини за рубриками: Ківерецький деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Євген Рудь, Протоієрей Іван Семенюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери