Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниРудь Євген, протоієрейДуховенство благословило новобранців
Новини

Духовенство благословило новобранців

10 жовтня 2017 р. Молебень для призовників Волинського обласного військкомату. Богослужіння очолює віце-канцлер та старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний. Світлина інформаційної служби єпархії. Віце-канцлер та старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний і військовий капелан священик Євген Рудь взяли участь у виряджанні на строкову службу 80 призовників. Урочисте дійство відбулося у Волинському обласному військкоматі.

Перед тим як священики відправили молебень перед початкомусякого доброго діла, о. Олександр звернувся до присутніх із душпастирським словом. Капелан зазначив, що про тих, хто служить своїй країні, своєму народові, у Священному Писанні сказано як про найкращих чоловіків, котрі мають такі чесноти, як відданість, повага, відчуття справедливості. Тому душпастир побажав призовникам здоров’я, миру в душі, духовних та фізичних сил, аби воїни змогли встояти перед усіма життєвими викликами.

Після молитви о. Євген окропив новобранців освяченою водою.

12 жовтня 2017 р. Інші новини за рубриками: Церква і держава, Капеланська служба єпархії, Протоієрей Олександр Безкоровайний, Протоієрей Євген Рудь
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери