Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниСидор Андрій, протоієрейБуркачі: владика очолив ювілей храму
Новини

Буркачі: владика очолив ювілей храму

28 серпня 2018 р. Церква Успіння Пресвятої Богородиці в с. Буркачі Горохівського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії У день престольного свята, з нагоди 20-річчя освячення церкви Успіння Пресвятої Богородиці у цьому селі Горохівського деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив Божественну Літургію.

У проповіді архієрей говорив, зокрема, про любов до ближнього й до себе. Ми ж недаремно кажемо: «Полюби ближнього свого, як самого себе». Але чи любимо ми себе? – запитав високопреосвященний. Найчастіше навіть у найпростіших речах ми за собою не доглядаємо. Як ми готуємо для себе? Щось перекусив – і достатньо, бо часу немає. Але ж так неправильно, переконує керуючий єпархією. Тому й закликав полюбити себе і на цей же рівень ставити ближнього.

Під час Богослужіння чергову священичу нагороду отримав настоятель парафії священик Роман Третяк. Також владика вручив відзнаки активним парафіянам.

Разом із митрополитом служили декан протоієрей Андрій Сидор, о. Роман, інше місцеве духовенство.

29 серпня 2018 р. Інші новини за рубриками: Горохівський деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Андрій Сидор
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери