Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦап Микола, протоієрейУ ВПБА – черговий випуск
Новини

У ВПБА – черговий випуск

21 червня 2019 р. Випуск ВПБА. Світлина з сайта Vpba.org Із нагоди вручення дипломів бакалаврів, магістрів богословського факультету і керівників церковного хору регентського факультету Волинської православної богословської академії відбулись урочистості. Про це повідомив сайт Vpba.org.

Свято розпочалося з Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці, яку очолив митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко). Із ним служили канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, ректор ВПБА протоієрей Володимир Вакін, інше духовенство.

Урочистий захід продовжився в актовому залі духовного вишу. Із вітальним словом до присутніх звернувся отець ректор та владика Олександр.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл вручив відзнаку деканові богословського факультету протоієрею Василеві Лозовицькому, а також благословенні грамоти – керівнику академічного хору духовної школи Тетяні Черенюк та студентам.

Дипломи випускникам вручали архієреї.

24 червня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Волинська православна богословська академія, Протоієрей Володимир Вакін, Священик Василь Лозовицький, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери