Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦап Микола, протоієрейВладика Михаїл служив у монастирі на Львівщині
Новини

Владика Михаїл служив у монастирі на Львівщині

З нагоди престольного празника у храмі Преподобного Онуфрія Великого у Святогірському чоловічому монастирі Положення ризи Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну літургію.

В урочище Свята Гора Золочівського району наш архієрей прибув на запрошення керуючого Львівською єпархією митрополита Макарія як голова синодальної комісії у справах монастирів та чернецтва. Разом із ними служили: єпископ Херсонський і Каховський Борис, канцлер Волинської єпархії протоієрей Микола Цап, декан монастирів нашої єпархії архімандрит Константин (Марченко), інше духовенство Львівської та Волинської єпархій.

Душпастирі вознесли молитви за мир і добробут українського народу, зокрема, наших воїнів, та визволення й захист від згубної пошесті (коронавірусу), що поширюється світом.

Владика Михаїл привітав присутніх зі святом, закликав до щирої молитви, відданості Богові, подякував місцевому архіпастирю за запрошення, а настоятелеві обителі ігумену Онуфрієві подарував образ Волинської Богоматері. На завершення духовенство освятило воду біля монастирської криниці та заспівало многоліття.

26 червня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Чернецтво, Архімандрит Константин (Марченко), Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери