Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦерква і державаГуманітарна місія: підсумки місяця і що далі
Новини

Гуманітарна місія: підсумки місяця і що далі

ГО «Волинське братство Святого Володимира Великого» підсумувало результати роботи для Збройних сил України, постраждалих та біженців за 30 днів.

Нагадаємо, з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла місію створено на базі компанії «Вест авто хаб» (“West Auto Hub”) за підтримки нашої єпархії та обласної військової адміністрації у перші дні повномасштабної війни. Організовується збір допомоги в країнах Європи, її доставка в Україну, документальне оформлення вантажів на кордоні та їх розподіл.

За місяць роботи громадської організації завдяки громадянам Австрії, Польщі, Італії, Словаччини, Чехії, Іспанії, Великобританії та українській діаспорі в цих країнах вдалося отримати близько 100 тонн гуманітарної допомоги.Благодійну підтримку з Європи постачають у Харківську, Миколаївську, Чернігівську та Київську області. Небайдужі надсилають продукти харчування, ліки, одяг, взуття, засоби гігієни.

Зараз Братство збирає кошти на придбання автомобілів для ЗСУ. Кожен бажаючий може долучитись до благодійності. Посильну пожертву можна надіслати за цим посиланням.

31 березня 2022 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Церква і держава
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери