Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВронський Олександр, священикВійськові священики – на Сході
Новини

Військові священики – на Сході

25–28 лютого 2018 р. Волинські капелани на Сході України. Світлини з архіву священика Олександра Вронського У черговий раз гуманітарну допомогу на Схід відвезли протоієреї Володимир Труш, Станіслав Беспалов, Володимир Мицько та священики Олександр Вронський, Ігор Літвінцов.

Укотре панотці відвідали школи та будинки дитячої творчості в Мар’янці, Красногорівці, Волновасі й передали дітям теплий одяг, іграшки, інші гостинці.

Цього разу капелани у рамках акції «Тепло сердець дітей Волині – ровесникам на Східній Україні» відвезли на Донбас вироби та листівки з побажаннями миру, словами підтримки. Їх виготовили волинські дітлахи.

Окрім того, великомасштабну карту України, складену із жовтоблакитних бантиків, душпастирі передали до Волноваського районного краєзнавчого музею. Ще один такий виріб у вигляді сонця залишили для бійців.

1 березня 2018 р. Інші новини за рубриками: Церква і держава, Капеланська служба єпархії, Священик Станіслав Беспалов, Священик Олександр Вронський, Протоієрей Володимир Мицько, Протоієрей Володимир Труш
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери