Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
12 серпня 2018 р. Молитва в Тихотині. Світлина з архіву Лариси Куліш.
У Рожищанському деканаті засновано нову парафію У селі Тихотин цього благочиння відбулася перша Відправа українською мовою.
13 серпня 2018 р.
11 серпня 2018 р. Прощання із загиблими бійцями. Світлина інформаційної служби єпархії.
Волинь молитовно прощалася з двома воїнами У Луцьку помолилися за упокоєння душ Андрія Єлістратова і Сергія Цепуха, які загинули на Донбасі, захищаючи Україну від російських окупантів.
13 серпня 2018 р.
10 серпня 2018 р. Молебень під час фестивалю «Берегиня». Світлина інформаційної служби єпархії
Фестиваль українського фольклору – із молитвою VIII міжнародний фестиваль «Берегиня» розпочався в Луцьку з молебню на закликання помочі Святого Духа перед початком усякого доброго діла.
10 серпня 2018 р.
9 серпня 2018 р. Престольне свято у Рованцях. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей очолив престольне свято у Рованцях Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в церкві Великомученика і цілителя Пантелеймона, що в цьому селі під Луцьком...
10 серпня 2018 р.
9 серпня 2018 р. Привітання колективу Волинського онкодиспасеру з нагоди 70-річчя закладу. Світлина з сайта volynnews.com.
Декан Луцька привітав онкодиспансер із ювілеєм Луцький міський благочинний протоієрей Михайло Онищук взяв участь в урочистих заходах із нагоди 70-річчя Волинського онкодиспансеру.
10 серпня 2018 р.
Ієромонах Никодим (Смілий)
У бібліотеці зустрілися із душпастирем Волинська обласна бібліотека для юнацтва запросила намісника луцького монастиря Воздвиження хреста Господнього ієромонаха Никодима для бесіди з молоддю.
9 серпня 2018 р.
Книга голови Братства потрапила до бібліотеки Конгресу Видання очільника Луцького Хрестовоздвиженського братства зараховано до фонду престижної бібліотеки Конгресу Сполучених Штатів Америки.
9 серпня 2018 р.
Протоієрей Василь Мичко
У Ковелі призначено нового декана З благословіння митрополита Луцького і Волинського у соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці відбулися збори міського благочиння, які очолив канцлер єпархії...
7 серпня 2018 р.
5 серпня 2018 р. Освячення храму у Копачівці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Копачівці освячено новий храм Чин освячення церкви Пророка Іллі в цьому селі Рожищанського деканату здійснив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
6 серпня 2018 р.
Збірка короткої прози Віктора Гребенюка «„Ефект Вертера“ та інші новели» у вигляді звукової книги.
Аудіодиск духовних новел. Завантажуй і слухай! Збірка короткої прози Віктора Гребенюка «„Ефект Вертера“ та інші новели» з’явилась у вигляді звукової книги...
5 серпня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери