Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
2 серпня – Іллі Цього дня ми особливо вшановуємо Господнього пророка Іллю, а шість парафій нашої єпархії святкують храмовий празник.
30 липня 2022 р.
Кадр з інтерв'ю для «КонкурентTV».
Кирила можуть піддати анафемі – владика Михаїл Митрополит Луцький і Волинський відповів на актуальні питання в ефірі телеканалу «Конкурент TV».
30 липня 2022 р.
29 липня 2022 р. Похорон бійців. Світлини інформаційної служби єпархії.
Провели в останню путь трьох бійців Чин похорону воїнів Владислава Крутова, Віталія Форманюка та Володимира Дащука очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці.
29 липня 2022 р.
АНОНС: Архієрейські візити На початку серпня митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолить богослужіння в кількох храмах єпархії:
28 липня 2022 р.
28 липня 2022 р. У Дубищі. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Дубищі відбулася перша архієрейська літургія в ПЦУ Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафію Рівноапостольного князя Володимира, що в цьому селищі Рожищанського деканату (Луцький р-н).
28 липня 2022 р.
26 липня 2022 р. Виставка «Замлиння» у Музеї Волинської ікони. Світлини з сайта volynnews.com
Клірик єпархії взяв участь у вернісажі Інспектор Волинської православної богословської академії священник Андрій Гайдай побував на відкритті виставки Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва «Замлиння»...
27 липня 2022 р.
Архіпастир закликає до молитви у День української державності Митрополит Луцький і Волинський Михаїл благословив звершити святкові відправи з нагоди цього свята,яке вперше відзначають в Україні.
27 липня 2022 р.
24 липня 2022 р. Благодійний ярмарок. Світлини з архіву Ольги Намонюк.
Благодійний ярмарок: жидичинські діти – для ЗСУ (оновлено) Доброчинний захід на підтримку нашої армії влаштували на території чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату.
26 липня 2022 р.
Усичі: парафія змінила юрисдикцію Представники громади Святого Стефана в с. Усичі Луцького районного деканату звернулися до митрополита Луцького і Волинського Михаїла з проханням прийняти в ПЦУ.
26 липня 2022 р.
Як зберегти стосунки на відстані у війну Протоієрей Віктор Михалевич, настоятель луцької церкви Введення у храм Пресвятої Богородиці, у черговій телепередачі «Духовна абетка» на «12 каналі» (12kanal.com) говорив про родинні взаємини в умовах війни та інше важливе.
26 липня 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери