Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
31 липня 2022 р. Виступ біля луцького храму Іова Почаївського. Світлина з архіву Олени Ільчук.
Луцькі парафії збирали гроші для армії разом із артистами Народний аматорський хоровий колектив ветеранів Волині «Злагода» (керівник – Ігор Баранюк) влаштував благодійні виступи в храмах обласного центру.
3 серпня 2022 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні й радіо.
2 серпня 2022 р.
АНОНС: Друга зміна табору «Діти Волині» 12–22 серпня на базі оздоровчого комплексу «Чайка» (с. Хрінники Рівненської обл.) пройде другий заїзд християнського табору.
2 серпня 2022 р.
Випускник ВПБА – про служіння у Відні Які особливості української церкви в австрійській столиці, розповідав священник Микола Лесюк у черговій телепередачі «Духовна абетка» на «12 каналі».
2 серпня 2022 р.
Таборування «Діти Волині». Світлина з архіву Анастасії Нестер.
Відбулась перша зміна табору «Діти Волині» 138 дітей із православних і протестантських сімей Луцького районного деканату були учасниками християнського табору, що відбувся 25–30 липня в оздоровчому комплексі «Чайка» (с. Хрінники Рівненської обл.).
2 серпня 2022 р.
30 липня 2022 р. Нарада з високопосадовцями. Світлини з архіву Руслана Матвієнка.
Зустріч капеланів із керівництвом Міністерства оборони Камінь-каширський декан і військовий священник протоієрей Володимир Мицько взяв участь у нараді з високопосадовцями.
1 серпня 2022 р.
31 липня 2022 р. У Підгайцях. Світлини з архіву протоієрея Івана Гуреєва.
В єпархії проходять доброчинні ярмарки (оновлено) Заходи на підтримку ЗСУ відбуваються в деканатах із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Їх організовує ГО «Волонтери Волині з добром у серці» (куратор Алла Демчук).
1 серпня 2022 р.
28 липня 2022 р. Гуманітарна допомога для перселенців. Світлини Волинської обласної ради.
Переселенці отримали допомогу Доставили її митрополит Луцький і Волинський Михаїл, керівник ГО «Елеос-Волинь» протоієрей Петро Стеблина та представники державної влади.
1 серпня 2022 р.
2 серпня – Іллі Цього дня ми особливо вшановуємо Господнього пророка Іллю, а шість парафій нашої єпархії святкують храмовий празник.
30 липня 2022 р.
Кадр з інтерв'ю для «КонкурентTV».
Кирила можуть піддати анафемі – владика Михаїл Митрополит Луцький і Волинський відповів на актуальні питання в ефірі телеканалу «Конкурент TV».
30 липня 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери