Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Волинська православна богословська академія
Волинська православна богословська академія
Ректор Волинської православної богословської академії Володимир Вакін. Світлини Романа Домбровського
Ректор ВПБА розповів про духовні орієнтири Канал соціальних новин «Перший» взяв інтерв’ю в ректора Волинської православної богословської академії, кандидата богословських наук протоієрея Володимира Вакіна...
7 вересня 2018 р.
У ВПБА. Світлини з сайта Рershyj.com
Чим живе духовний виш Волині Ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін розповів журналістам інтернет-видання «Перший» про щоденний побут студентів вузу...
4 вересня 2018 р.
Головна недільна школа єпархії розпочала навчання Центр християнського виховання дітей та молоді вкорте відкрив свої двері для учнів. Новий навчальний рік розпочали 2 вересня, в 14-ту неділю після П’ятдесятниці.
3 вересня 2018 р.
Бібліотека ВПБА: від Петра Могили до Марка Твена Ректор Волинської православної богословської академії розповів інтернет-виданню «Перший» про її унікальну книгозбірню...
31 серпня 2018 р.
27 серпня 2018 р. В академічному храмі Всіх волинських святих ВПБА. Світлина з сайта Vpba.org
У ВПБА розпочалося навчання У Волинській православній богословській академії та православному коледжі розпочався 2018/2019 навчальний рік...
29 серпня 2018 р.
Центр християнського виховання дітей і молоді в Луцьку. Світлина з архіву закладу
АНОНС: Головна недільна школа єпархії оголошує набір вихованців У найближчу неділю Центр християнського виховання дітей і молоді в Луцьку розпочне прийом на навчання.
31 липня 2018 р.
25 – 26 липня 2018 р. Вступні іспити в ВПБА. Світлини з сайту Vpba.org.
У духовній школі відбулися вступні іспити Волинська православна богословська академія провела екзамени для абітурієнтів. Про це повідомив її сайт Vpba.org.
27 липня 2018 р.
Кадр з інтерв'ю
Випускник – про семінарські будні 60-х років Протоієрей Йосиф Жовніревич, клірик Івано-Франківської єпархії, який закінчив Волинську духовну семінарію у 1959 р., поділився спогадами про роки навчання.
14 липня 2018 р.
24 червня 2018 р. Зустріч із науковими представниками Канади та Франції. Світлини з сайту vpba.org.
У ВПБА відбулася зустріч з науковцями Канади та Франції Ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін зустрівся із представниками наукових установ.
27 червня 2018 р.
19 червня 2018 р. Випуск ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Волинській православній богословській академії – випуск Із нагоди вручення дипломів бакалаврів, магістрів богословського факультету та керівників церковного хору регентського факультету ВПБА відбулися урочисті Богослужіння та захід.
19 червня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери