Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Деканат монастирів
Деканат монастирів
Інформаційна платформа «Σχολα»
Інформаційна платформа «Схола́» – новий церковний медіа-проект Прес-служба єпархії та чоловічий монастир Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, започаткували «Інформаційну платформу „Σχολα“».
10 вересня 2016 р.
4 вересня 2016 р. Учасники молодіжного братства «Мирт», що діє при чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату. Світлини з архіву Любові Фрадинської
У Жидичинській обителі виховуватимуть лідерів За сприяння молодіжного братства «Мирт», що діє при чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату, створено інститут лідерів для християнської молоді...
6 вересня 2016 р.
Перша Служба на підмурівках нового храму в Жидичині У чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецього деканату, на фундаменті майбутнього Свято-Успенської церкви відслужили першу Божественну Літургію.
30 серпня 2016 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл в домовому храмі Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл: примножуйте таланти, які вам дав Бог Ушановуючи апостолів Петра і Павла, ми називаємо їх святими первоверховними. Проте це не є означення влади чи «сидіння вище всіх», зазначив у проповіді митрополит Луцький і Волинський Михаїл на завершення Літургії в домовому храмі Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого.
13 липня 2016 р.
Учасники православного табору
Православний табір «Промінчик» провели вдало Ченці та викладачі недільної школи Жидичинського Свято-Миколаївського чоловічого монастиря влаштували літній відпочинок для її вихованців на озері Пісочне Старовижівського району.
13 липня 2016 р.
Хресна хода до місця розстрілу в'язнів Луцької тюрми. Світлина інформаційної служби єпархії.
У єпархії вшанували в’язнів, розстріляних НКВС Священнослужителі й миряни взяли участь у богослужіннях та скорботних заходах із приводу чергової річниці знищення органами НКВС в’язнів на початку німецько-радянської війни.
24 червня 2016 р.
9 червня 2016 р. Освята пам’ятника у замку Любарта. Світлина з сайта chernectvo.org
Монахи освятили пам’ятник у замку Любарта Братія Жидичинського чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця відправила заупокійну літію біля встановленого «пам’ятника волинському князеві»...
11 червня 2016 р.
22 травня 2016 р. Благодійний Ярмарок в Жидичинському чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця. Світлина з сторінки групи молодіжного братства «Мирт» у «Фейсбуці».
У Жидичинській обителі провели доброчинний ярмарок У чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, після недільної Літургії пройшов благодійний ярмарок.
25 травня 2016 р.
20 травня 2016 р. Архімандрит Константин (Марченко). Світлина з сайта Volynnews.com
Архімандрит Константин освятив у Жидичині ЦНАП Декан монастирів єпархії і намісник монастиря Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату архімандрит Константин (Марченко) очолив чин освячення новоствореного центру надання адміністративних послуг у цьому поселенні...
23 травня 2016 р.
12 травня 2016 р. У ВПБА. Світлина з сайта Vpba.org
«V Миколаївські читання»: паломництва і релігійний туризм Волині Міжнародну науково-практичну конференцію провели зі спільної ініціативи Волинська православна богословська академія, Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки та чоловічий монастир Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату...
17 травня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери