Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Діти і молодь
Діти і молодь
Ми допомагатимемо творити сім'ю – настоятель дитячого храму Протоієрей Віктор Михалевич, який очолюватиме так звану дитячу церкву в Луцьку, на вул. Конякіна, поділився планами з інтернет-виданням Volyn24.com.
27 липня 2018 р.
25 – 26 липня 2018 р. Вступні іспити в ВПБА. Світлини з сайту Vpba.org.
У духовній школі відбулися вступні іспити Волинська православна богословська академія провела екзамени для абітурієнтів. Про це повідомив її сайт Vpba.org.
27 липня 2018 р.
17 липня 2018 р. На відкритті православного дитячого табору в селищі Рокині Луцького районного деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Рокинях організували православний табір Управління єпархії спільно з духовенством луцького районного деканату організували православний табір в Рокинях на території Музею історії сільського господарства Волині...
18 липня 2018 р.
12 липня 2018 р. Петро-Павлівський скит у Липнянах. Світлина інформаційної платформи «Завтра».
Як Липляни приготувалися до храмового свята До престольного празника в храмі Апостолів Петра й Павла, що в цьому селі Ківерецького деканату відкрили першу лінію Петро-Павлівського скверу.
14 липня 2018 р.
Таборяни. Світлина з архіву Ігоря Сацика.
Як пройшов цьогорічний молодіжний табір Управління єпархії, зокрема, інспектор з питань місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк провели дев’ятий православний молодіжний табір.
25 червня 2018 р.
24 червня 2018 р. Випускники у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Священики благословили випускників У деканатах єпархії духовенство відправило молебні з нагоди випуску в загальноосвітніх навчальних закладах.
25 червня 2018 р.
19 червня 2018 р. Випуск ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Волинській православній богословській академії – випуск Із нагоди вручення дипломів бакалаврів, магістрів богословського факультету та керівників церковного хору регентського факультету ВПБА відбулися урочисті Богослужіння та захід.
19 червня 2018 р.
Волинська православна богословська академія
У ВПБА повідомили деталі вступної кампанії Волинська православна богословська академія оприлюднила інформацію про прийом документів для вступу на своєму сайті Vpba.org.
18 червня 2018 р.
12 червня 2018 р. На відкритті табору. Світлина Ігоря Сацика
Під час відкриття табору владика освятив каплицю Поблизу селища Колки Маневицького деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл на відкритті молодіжного єпархіального табору очолив молебень та відправив чин освячення каплиці Волинської ікони Божої Матері...
14 червня 2018 р.
1 червня 2018 р. Освячення дитячого майданчика у Люблинці. Світлини з архіву протоієрея Матвія Олійника
Люблинець: освячення майданчика До Міжнародного дня захисту дітей у цьому селищі настоятель місцевої парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона протоієрей Матвій Олійник здійснив чин освячення дитячого майданчика...
3 червня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери