Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
29 жовтня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор».
Владика: храм – це повнота благодаті Святого Духа Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості перебування у храмі. Про це архієрей розповідав під час проповіді на завершення Божественної Літургії у неділю 21-шу після П’ятдесятниці у кафедральному соборі Святої Трійці...
29 жовтня 2017 р.
26 жовтня 2017 р. Освячення нових відділень медичного центру «Благомед». Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей освятив відділення медцентру «Благомед» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив нові відділення хірургії одного дня та консультативно-діагностичне відділення у медичному центрі «Благомед».
27 жовтня 2017 р.
АНОНС: Панахида по загиблих в АТО волинянах 29 жовтня в Луцьку вшанують краян, яких убили російські окупанти на Донбасі.
27 жовтня 2017 р.
25 жовтня 2017 р. Волинські військові капелани. Світлина інформаційної служби єпархії
У Луцьку вшанували покровителя капеланів У день святителя Мартина Милостивого, єпископа Турського, який вважається покровителем капеланів, відбулися Богослужяння та заходи...
26 жовтня 2017 р.
Cвятителя Мартин Милостивий, єпископ Турський
АНОНС: Капелани вшанують свого покровителя 25 жовтня, у день святителя Мартина Милостивого, єпископа Турського відбудуться заходи з нагоди вшанування цього угодника Божого.
24 жовтня 2017 р.
23 жовтня 2017 р., Луцьк. Учасники свята Собор Волинських святих і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії. Світлина з сайта Vpba.org.
У Луцьку відзначили Собор волинських святих та актовий день ВПБА З нагоди свята всіх угодників Волині і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії відбулися урочистості за участю дев’яти архієреїв.
24 жовтня 2017 р.
15 жовтня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл: залишай рішення за Богом Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді в 19-ту неділю після П’ятдесятниці наголосив на важливості довіри до Господа у складних ситуаціях.
16 жовтня 2017 р.
14 жовтня 2017 р. Вручення нагород військовослужбовцям і членам їх родин в кафедральному соборі Святої Трійці на завершення Божественної Літургії. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відсвяткувала Покрову і День захисника України У храмах нашого краю відбулися урочисті Богослужіння, священнослужителі та миряни беруть участь у різних заходах із нагоди великого богородичного торжества та Дня захисника України...
14 жовтня 2017 р.
13 жовтня 2017 р. Вітання митрополита Луцького і Волинського Михаїла з днем ангела. Світлини інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила день ангела митрополита У день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, у кафедральному соборі Святої Трійці відправили Божественну Літургію та подячний молебень із нагоди дня ангела митрополита Луцького і Волинського Михаїла...
13 жовтня 2017 р.
Чин похорону та погребіння 107 розстріляних ув’язнених Луцької тюрми, переважно українських патріотів, яких тут знищили органи НКВС 23 червня 1941 р.. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку поховали останки розстріляних в’язнів 12 жовтня в дворі Замкового Свято-Архангельського чоловічого монастиря (колишня Луцька тюрма) відбувся чин похорону та погребіння 107 ув’язнених переважно свідомих українців, яких тут знищили органи НКВС 23 червня 1941 р...
12 жовтня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери