Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Ківерецький деканат
Ківерецький деканат
14 жовтня 2016 р.  Божественна Літургія в соборі Покрови Пресвятої Богородиці з нагоди храмового свята. Світлина з архіву єпископа Матфея.
Вікарій очолив празник у ківерецькому соборі Єпископ Володимир-Волинський Матфей із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла очолив Божественну Літургію в соборі Покрови Пресвятої Богородиці...
18 жовтня 2016 р.
13 жовтня 2016 р. Освячення меморіальної дошки Русланові Калушу. Світлини з архіву Оксани Вовчук.
Освячено меморіальну дошку Русланові Калушу У с. Жидичин Ківерецького деканату відкрили пам’ятний знак загиблому бійцеві на фасаді загальноосвітньої школи, де він навчався.
15 жовтня 2016 р.
27 вересня 2016 р. Храм Воздвиження хреста Господнього в с. Покащів Ківерецького деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл у Покащеві про ставлення до хреста Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав храм Воздвиження хреста Господнього в с. Покащів Ківерецького деканату з нагоди храмового свята й очолив Божественну Літургію...
28 вересня 2016 р.
31 серпня 2016 р. В селі Гайове Ківерецького деканату. Світлина з сайта Voltv.com.ua
Гайове: пом’янули убитих поляками українських селян У цьому селі Ківерецького деканату настоятель парафії Пресвятої Трійці с. Тростянець протоієрей Сергій Ледвовк відправив панахиду перед пам’ятним знаком розстріляним селянам та воїнам УПА...
2 вересня 2016 р.
Перша Служба на підмурівках нового храму в Жидичині У чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецього деканату, на фундаменті майбутнього Свято-Успенської церкви відслужили першу Божественну Літургію.
30 серпня 2016 р.
28 серпня 2016 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
Особливе успенське Богослужіння відбулося в Жидичині На Успіння Пресвятої Богородиці в чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, відправили Єрусалимську Ранню з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії.
29 серпня 2016 р.
21 серпня 2016 р. Божественна Літургія в храмі Святої Трійці в с. Тростянець Ківерецького деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією очолив свято Тростянецької ікони У день вшанування чудотворного образа Богоматері з Дитятком митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію у храмі Святої Трійці с. Тростянець Ківерецького деканату.
23 серпня 2016 р.
30 серпня 2015 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Богослужіння в Жидичині на Успіння Богородиці 28 серпня о 16.30 у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця розпочнеться святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії.
18 серпня 2016 р.
Тростянецький чудотворний образ Богоматері «Одигітрія»
У неділю перед Успінням – свято Тростянецької ікони 21 серпня єпархія вшанує чудотворний образ Богоматері «Одигітрія». О 9.00 розпочнеться Божественна Літургія у храмі Святої Трійці в с. Тростянець Ківерецького деканату, яку очолить митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
16 серпня 2016 р.
31 липня 2016 р. Обговорення кінофільму. Світлини з архіву Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.
В Жидичинській обителі показали документальний фільм Кінопоказ й обговорення документального фільму «Хоттабич та його команда» про життя медика-волонтера відбулися в чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця у с. Жидичин Ківерецького деканату.
2 серпня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери