Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
9 січня 2020 р. Божественна літургія в храмі Архістратига Михаїла в Луцьку (р-н Вишків). Світлина інформаційної служби єпархії.
На Степана владика відвідав вишківську парафію У день апостола і першомученика архідиякона Стефана митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в Свято-Михайлівському храмі, що в мікрорайоні Вишків обласного центру...
10 січня 2020 р.
8 січня 2020 р. Церква Покрови Пресвятої Богородиці с. Лаврів Луцького районного деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Другий день Різдва: владика відвідав парафію у Лаврові У день Собору Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію у храмі Покрови Пресвятої Богородиці с. Лаврів Луцького районного деканату...
9 січня 2020 р.
Первомученика архідиякона Стефана
Церковний календар: що відзначаємо 9 січня Цього дня особливо вшановуємо первомученика архідиякона Стефана; парафія в селищі Торчин Луцького районного благочиння має храмовий празник.
7 січня 2020 р.
Собор Пресвятої Богородиці
Церковний календар: що відзначаємо 8 січня Цього дня – свято, що називається Собор Пресвятої Богородиці, храмовий празник двох парафій нашої єпархії.
7 січня 2020 р.
7 січня 2020 р. Кафедральний собор Святої Трійці. Світлина інформаційної служюи єпархії.
У храмах єпархії святкують Різдво за юліанським календарем З нагоди Різдва Христового у кафедральному соборі Святої Трійці Божественну літургію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
7 січня 2020 р.
6 січня 2020 р. Митрополит Михаїл під час Богослужіння. Світлина інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією привітав із потрійним святом 6 січня митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію у кафедральному соборі Святої Трійці.
6 січня 2020 р.
2 січня 2020 р. Біля луцького Свято-Георгіївського храму (при ГУ Національної поліції у Волинській області). Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Головного капелана єпархії знов обрали очільником З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла в єпархії відбулися звітно-виборчі збори капеланів.
5 січня 2020 р.
5 січня 2020 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: не варто старіти душею Про духовний ріст говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці...
5 січня 2020 р.
АНОНС: Велике освячення води 6 січня, в понеділок, відправлять велике водосвяття з нагоди свята Богоявлення та Хрещення Господнього за новоюліанським календарем...
5 січня 2020 р.
У луцькому кафедральному соборі Святої Трійці
У луцькому соборі оголосили розклад різдвяних Богослужінь Святкові Відправи звершуватимуться у верхньому та нижньому храмах кафедрального собору Святої Трійці.
3 січня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери