Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
2 лютого 2019 р. Благодійний концерт у Луцьку. Кадр із сюжету «12 каналу».
Триває збір пожертв на гуманітарний центр у Волновасі Гурт «Лісапетний батальйон» дав благодійний концерт у Луцьку, під час якого збирали гроші на зведення гуманітарного центру при храмі Святителя Миколая Чудотворця у Волновасі.
5 лютого 2019 р.
4 лютого 2019 р. Під час похорону. Кадр із відео UA:Волинь.
У Луцьку провели в останню путь бійця 51-ї бригади Чин похорону військовослужбовця Назара Бондарука відправили в Будинку панахиди обласного центру.
5 лютого 2019 р.
Співці православного храму колядували греко-католикам Хор «Кредо» церкви Холмської ікони Божої Матері, що в обласному центрі, взяв участь у ІІІ фестивалі колядок «Відгомін Різдва»...
3 лютого 2019 р.
20 січня 2019 р.  Спільна коляда двох конфесій. Кадр з сюжету «12 каналу».
У Луцьку вірні ПЦУ та МП колядували спільнo 20 січня, на свято Богоявлення Господнього, парафіяни двох храмів обох юрисдикцій разом славили Всевишнього в одному Божому домі.
25 січня 2019 р.
22 січня 2019 р. Молебень на Київському майдані Луцька. Світлини інформаційної служби єпархії
День Соборності у Луцьку розпочали із молитви В обласному центрі з нагоди 100-річчя підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину УНР відбулася спільна молитва...
22 січня 2019 р.
11 січня 2019 р. Молебень у кафедральному собрі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку розпочалися різдвяні фестивалі Перед початком етно-фестивалю «Три празники в гості» у кафедральному соборі Святої Трійці відслужили молебень. Його очолив митрополит Луцький і Волинський...
11 січня 2019 р.
4 січня 2019 р. Під час молитви у храмі Преподобного Іова Почаївського у Луцьку. Світлини з архіву Наталії Гуркіної.
У луцькому храмі молилися за військовополонених У церкві Преподобного Іова Почаївського (бульвар Дружби народів, 16) вознесли молитву за військовополонених.
6 січня 2019 р.
3 січня 2018 р. Під час Служби у військовому шпиталі. Світлина з архіву священика Сергія Мельничука.
Перша Відправа в новому Божому домі У тільки-но відремонтованому приміщенні, що в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, після освячення й водосвятного молебню відбулась Божественна Літургія.
6 січня 2019 р.
29 грудня 2018 р. Під час культурно-мистецької акції «Миколай-квест». Світлина із сторінки «Фейсбук» музею.
У Луцькому замку вшанували Миколая Братський чоловічий монастир Воздвиження хреста Господнього разом із іншими установами організував культурно-мистецьку акцію «Миколай-квест»
31 грудня 2018 р.
25 грудня 2018 р. Віце-канцлер єпархії прооієрей Олександр Безкоровайний у римо-католицькому костелі Святих апостолів Петра й Павла у Луцьку. Світлина з сайта pravda.lutsk.ua.
Привітали римо-католиків з Різдвом Віце-канцлер єпархії і старший капелан протоієрей Олександр Безкоровайний відвідав різдвяну Месу...
26 грудня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери