Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
Церква Воздвидження Хреста Господнього у Луцьку
АНОНС: Заходи до 400-ліття Луцького Хрестовоздвиженського братства Ювілей відзначатимуть Богослужіннями та заходами...
26 вересня 2017 р.
21 вересня 2017 р. Освячення прапора біля Музею волинської ікони. Світлина з сайту ba.org.ua.
У Луцьку освятили найбільший прапор України Канцлер єпархії протоієрей Микола Цап освятив найбільший український стяг у день Різдва Пресвятої Богородиці.
24 вересня 2017 р.
Акафіст до Пресвятої Богородиці перед Її Холмським образом. Світлина інформаційної служби єпархії
Єпархія відзначила свято Холмської Богоматері У день Різдва Пресвятої Богородиці та Її Холмського чудотворного образа в Луцьку відбулося щорічне паломництво: хресні ходи та богослужіння перед цим образом, який датується ХІ ст. та зберігається у Музеї волинської ікони.
21 вересня 2017 р.
2 вересня 2017 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл – у Луцькому національному технічному університеті. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство та миряни єпархії відзначали День знань (оновлено втретє) З нагоди початку навчального року священнослужителі беруть участь у святкових заходах навчальних закладів.
9 вересня 2017 р.
28 серпня 2017 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Особливе Богослужіння у Жидичині Третього вересня, о 16.30, у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в селі Жидичин розпочнеться святкова Єрусалимська Рання...
31 серпня 2017 р.
Фестиваль дзвонового мистецтва в Луцьку З нагоди Дня Незалежності України та дня міста у замку Любарта вкотре провели фестиваль «Благовіст Волині».
25 серпня 2017 р.
9 серпня 2017 р. У храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні.  Світлини інформаційної служби єпархії.
У храмі при лікарні освячено іконостас та образ із частинкою мощей З нагоди престольного свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафію Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні...
10 серпня 2017 р.
26 липня 2017 р. На відкритті виставки картин померлого бійця Володимира Бабія. Світлини з архіву Любові Фрадинської
У Луцьку вшанували померлого бійця У юнацькій бібліотеці обласного центру відкрили виставку картин померлого бійця Володимира Бабія. Перед початком дійства настоятель луцької парафії Преподобного Іова Почаївського священик Олександр Вронський відслужив панахиду...
28 липня 2017 р.
Монета присвячена історії Луцького Хрестовоздвиженського братства.
Розпочався новий етап діяльності Луцького братства У Музеї історії Луцького братства (вул. Йова Кондзелевича, 5) відбулись установчі збори Луцького Хрестовоздвиженського братства (відродженого).
7 липня 2017 р.
27 червня 2017 р. Під час заходів до Дня Конституції. Світлини з сайта Volyn24.com і архіву протоієрея Петра Стеблини
Духовенство єпархії взяло участь у заходах до Дня Конституції У деканатах відбулися святкові дійства з нагоди 21-ї річниці прийняття Основного Закону України...
28 червня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери