Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
23 червня 2017 р. Біля Свято-Архангельського чоловічого монастиря у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії
Пом’янули розстріляних в’язнів Луцької тюрми
23 червня 2017 р.
13 червня 2017 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл на подвір'ї Замкового Свято-Архангельського монастиря. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл прокоментував розкопки біля монастиря Митрополит Луцький і Волинський взяв участь у прес-конференції щодо виявлених тут під час розкопок численних людських останків.
15 червня 2017 р.
Сторінка Луцького братського Хресто-Воздвиженського чоловічого монастиря у «Фейсбуці»
Новий луцький монастир відкрив сторінку у «Фейсбуці» Братська чоловіча обитель Воздвиження хреста Господнього відкрила представництво в соціальній мережі.
13 червня 2017 р.
9 червня 2017 р. Священик Андрій Ротченков на науково-практичноії конференції викладачів предметів духовно-морального спрямування. Світлина з сайту Vippo.org.ua.
Представник єпархії взяв участь у конференції вчителів Священик Андрій Ротченков був учасником обласної науково-практичної конференції викладачів предметів духовно-морального спрямування.
13 червня 2017 р.
5 червня 2017 р. Молебень капеланів у домовому храмі ВПБА Усіх волинських святих. Світлина із архіву протоієрея Володимира Присяжнюка.
Чергова ротація капеланів для служіння в зоні АТО Укотре на Донбас вирушили військові священики з Луцького районного деканату, а також священик з обласного центру.
8 червня 2017 р.
1 червня 2017 р. Священик Артем Кованський на 24-му Фестивалі вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!». Світлина з сайту lutskrada.gov.ua.
День захисту дітей: клірик – на фестивалі дошкільнят Священик Артем Кованський побував на 24-му Фестивалі вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!».
1 червня 2017 р.
Душпастир відвідав дітей із обмеженими можливостями З нагоди Міжнародного дня захисту дітей настоятель луцької парафії священик Микола Савчук побував у Волинському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
1 червня 2017 р.
31 травня 2017 р. Круглий стіл «Від конфлікту до розбудови миру: виклики і досвід регіону». Світлина з сайту eenu.edu.ua.
Священик взяв участь у круглому столі Лесиного вишу Священик Микола Савчук долучився до обговорення теми «Від конфлікту до розбудови миру: виклики і досвід регіону».
1 червня 2017 р.
Пам'ятник Святому Миколаю у Луцьку
У Луцьку вшанували святого Миколая і Тараса Шевченка Богослужіння відбулися у день перенесення мощей святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця та 155-ї річниці перепоховання Великого Кобзаря.
22 травня 2017 р.
19 травня 2017 р. Закладання капсули на місці майбутнього храму Святого Миколая у Волновасі. Світлина з сайту volynpost.com.
Волноваха: закладено капсулу майбутнього храму Священнослужителі взяли участь у богослужіннях та заходах у Донецькій єпархії з нагоди третьої річниці загибелі під Волновахою українських воїнів.
22 травня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери