Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
24 травня 2016р. Фотостенд з загиблими героями. Світлина інформаціїної служби єпархії.
Луцьк: освячено кімнату-музей у Будинку вчителя Приміщення, де активісти ГО «Члени родин загиблих в АТО „Надія“» розмістили фотостенд загиблих героїв, освятив декан кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Микола Нецькар.
28 травня 2016 р.
Єпископ Матфей на відкритті вернісажу «Я захищав свій світ» у Музеї волинської ікони». Світлина Інформаційної служби єпархії.
Єпископ Матфей відвідав виставку робіт бійців АТО У відкритті вернісажу «Я захищав свій світ» у Музеї волинської ікони» взяв участь єпископ Володимир-Волинський Матфей.
27 травня 2016 р.
Відбулися поминальні богослужіння та заходи з приводу другої річниці розстрілу воїнів 51-ї окремої механізованої бригади в зоні АТО під Волновахою. Світлина інформаційної служби єпархії
Єпархія вшанувала бійців, полеглих під Волновахою Відбулися поминальні богослужіння та заходи з приводу другої річниці розстрілу воїнів 51-ї окремої механізованої бригади в зоні АТО під Волновахою.
25 травня 2016 р.
4 травня 2016 р. Митрополит Михаїл у зоні АТО. Світлини інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл із духовенством – у зоні АТО: хроніка події Митрополит Луцький і Волинський Михаїл з кількаденним благодійницьким візитом побував на Донеччині...
11 травня 2016 р.
5 травня 2016 р. Настоятель парафії Воздвиження хреста Господнього протоієрей Василь Клочак на освяті пам’ятного знака міліціонеру Олександрові Сивому, який загинув в «іловайському котлі». Кадр із відео інформаційної служби єпархії
У Луцьку відкрили меморіальну дошку загиблому бійцеві Настоятель парафії Воздвиження хреста Господнього протоієрей Василь Клочак із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла освятив пам’ятний знак міліціонеру Олександрові Сивому, який загинув в «іловайському котлі»...
10 травня 2016 р.
Перший вхід у храм і проводи на луцькому кладовищі У світлий четвер відбудеться перший вхід для богослужіння у церкву Воскресіння Христового, що будують на луцькому міському цвинтарі біля с. Гаразджа.
3 травня 2016 р.
Страсний хресний хід у Луцьку
У Велику п’ятницю в Луцьку – Страсний хресний хід 29 квітня в обласному центрі відбудеться хресна хода з 12-ма зупинками (стояннями), що відображають останні події в земному житті Христа.
28 квітня 2016 р.
26 квітня 2016 р. На Меморіалі «Вічна слава» у Луцьку. Світлина з сайта Volynnews.com
У єпархії вшанували загиблих на Чорнобильській АЕС 26 квітня панахиду біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобиля» на меморіальному комплексі «Вічна слава» очолив міський декан і настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері протоієрей Михайло Онищук...
27 квітня 2016 р.
Біля храму Святителя Йоана Златоуста (вул. Дубнівська, 30) висаджують дерева. Світлина з архіву протоієрея Петра Атаманіва.
Луцька парафія заклала «сад свого майбутнього» Біля храму Святителя Йоана Златоуста (вул. Дубнівська, 30) висадили понад 50 плодових дерев.
19 квітня 2016 р.
Луцький міський декан протоієрей Михайло Онищук очолює заупокійну літію по жертвах нацизму. Світлина з сайта Vip.volyn.ua.
У Луцьку пом'янули жертв гітлеризму 11 квітня, у Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів, заупокійну літію біля пам’ятного знака жертвам нацизму на меморіальному комплексі «Вічна слава» в обласному центрі очолив луцький міський декан протоієрей Михайло Онищук.
12 квітня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери