Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
27 березня 2016 р. На меморіальному комплексі «Вічна Слава» у Луцьку. Світлина з сайта volynpost.com
В обласному центрі вшанували жертв нищення українців на Холмщині Заупокійну літію на меморіальному комплексі «Вічна Слава», біля пам’ятного знаку депортованим українцям, відслужив луцький міський декан протоієрей Михайло Онищук...
28 березня 2016 р.
Священик Олександр Вронський передає дитсадку прапор, привезений з АТО. Світлина Наталії Гуркіної
Священик передав дитсадку прапор, привезений з Донбасу 24 березня настоятель парафії Преподобного Іова Почаївського в Луцьку (район ДПЗ) священик Олександр Вронський передав дітям та колективу дошкільного навчального закладу № 22 прапор України із підписами бійців полку «Київ».
25 березня 2016 р.
10 березня 2016 р. Священики Луцьких деканатів – у зоні АТО. Світлина Ярослава Керди.
Священики з луцьких деканатів знову перебували в зоні АТО Цього разу там були ієреї Іван Гуреєв (с. Підгайці), Андрій Мовчанюк (Гаразджа) та Олександр Вронський (Луцьк).
15 березня 2016 р.
«Шевченка викупляли небайдужі люди дії» – владика Михаїл У слові після панахиди по Кобзареві митрополит Луцький і Волинський висловив незадоволення тим, що в Україні бракує людей, які ревно люблять свою Батьківщину.
10 березня 2016 р.
Протоієрей Михайло Онищук, міський благочинний та настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері із благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла побував на заході в Музеї волинської ікони, де виступив з вітальним словом.
Декан Луцька взяв участь у відкритті виставки «Образ священний» Протоієрей Михайло Онищук, міський благочинний та настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері із благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла побував на заході в Музеї волинської ікони, де виступив з вітальним словом.
4 березня 2016 р.
Священики Луцького міського деканату на лекції та практичних заняттях із першої долікарської медичної допомоги. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії навчали надавати першу медичну допомогу Протягом лютого, у рамках щорічних звітних зборів деканатів, священики прослухали лекції та освоювали практичні навики на станції швидкої медичної допомоги в обласному центрі...
3 березня 2016 р.
Невже давати чи брати хабарі – це порушення Божої волі? На тему корупції в нашому суспільстві говорив директор Центру християнського виховання дітей та молоді, настоятель парафії Мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії в Луцьку священик Андрій Ротченков у черговій єпархіальній телепередачі «Людина духовна».
25 лютого 2016 р.
20-21 лютого 2016 р. На з’їзді православної молоді. Світлини з архіву священика Олега Чвира
Волиняни були делегатами з’їзду православної молоді «Християнське виховання молоді – запорука здорового суспільства» – тема всеукраїнського заходу, який відбувся в Київській православній богословській академії з благословіння Патріарха Філарета...
23 лютого 2016 р.
2 лютого 2016 р. На меморіальному комплексі «Вічна слава». Світлина з сайта volynpost.com
У Луцьку вшанували жертв Другої світової У день, коли 1944-го нацистські війська були вигнані з Луцька, літію по загиблих служив на меморіальному комплексі «Вічна слава» з благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла міський декан протоієрей Михайло Онищук...
3 лютого 2016 р.
29 січня 2016 р. У День пам’яті Героїв Крут. Світлини інформаційної служби єпархії та з архіву Ольги Бичковської
Духовенство єпархії пом’януло героїв Крут Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив заупокійну літію по загиблих у бою під Крутами перед пам’ятним хрестом та взяв участь у мітингу-реквіємі на вул. Героїв Крут (район Дубнівської).
30 січня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери