Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
7 листопада 2015 р. Димитрівська поминальна субота в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
7 листопада – Димитрівська поминальна субота Сьогодні у храмах єпархії пройшли Богослужіння за померлих. Зокрема, в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці Божественну Літургію з панахидою очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
7 листопада 2015 р.
3 листопада 2015 р. У Волинській обласній клінічній лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії.
Святий лікар – у медичних закладах Луцька Два тижні медики, пацієнти й усі бажаючі молитимуться перед ковчежцем із частинкою мощей Великомученика й цілителя Пантелеймона в лікарняних установах обласного центру. Паломництво розпочав митрополит Луцький і Волинський Михаїл у храмі обласної клінічної лікарні.
4 листопада 2015 р.
18 серпня 2015 р. Біля Управління Волинської єпархії Київського Патріархату. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство допоможе рятувальникам роз’яснювати правила пожежної безпеки У храмах єпархії прочитають спільне звернення Управління єпархії та Управління ДСНС у Волинській області. Про це домовилися 18 серпня в духовній консисторії рятувальники з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом.
18 серпня 2015 р.
19 травня 2015 р. Міжнародна конференція у ВПБА
У ВПБА провели міжнародну конференцію «Християнська традиція Київської Русі» – тема науково-практичної конференції, що проходила 19 травня у Волинській православній богословській академії з нагоди 1000-ліття упокоєння рівноапостольного князя Володимира Великого.
23 травня 2015 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери