Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
14 жовтня 2019 р. У с. Старики. Світлини інформаційної служби єпархії.
У селі Старики відзначили 10-річчя каплиці Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив молебень у цьому селі Горохівського деканату з нагоди храмового свята каплиці Покрови Пресвятої Богородиці та 10-ліття її освячення.
15 жовтня 2019 р.
13 жовтня 2019 р. Собор Покрови Пресвятої Богородиці в Ківерцях. Світлина інформаційної служби єпархії
У день тезоіменин владика відвідав Ківерці На свято Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, відправили Божественну літургію в ківерецькому соборі Покрови Пресвятої Богородиці, яку очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
15 жовтня 2019 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина Ярослава Близнюка та Олександра Більчука
13 жовтня – день ангела митрополита Михаїла Цього дня Православна Церква вшановує святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, який є небесним покровителем керуючого нашої єпархії.
12 жовтня 2019 р.
Жіночий монастир Святителя Василія Великого в Луцьку
АНОНС: Освята церковної крамниці в Луцьку Жіночий монастир Святителя Василія Великого, що біля Свято-Троїцького кафедрального собору, відкриває крамницю
10 жовтня 2019 р.
8 жовтня 2019 р. Під чс освячення приміщення «12 каналу». Світлини інформаційної служби єпархії.
Освятили приміщення «12 каналу» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив чин освячення приміщення місцевого телеканалу в обласному центрі.
9 жовтня 2019 р.
6 жовтня 2019 р. Храм Воздвиження хреста Господнього с. Коршів. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей відвідав коршівську парафію Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив візит до громади Воздвиження хреста Господнього с. Коршів – вперше після її переходу в ПЦУ.
8 жовтня 2019 р.
У Кані Галилейській. Світлини з сайта t1.ua.
Під час паломництва по Святій Землі замироточила ікона Краплинки мира з’явилися на образі Пресвятої Богородиці, придбаному священником у Вифлеємі.
6 жовтня 2019 р.
22 вересня 2019 р. Заснування храму в Голишеві. Світлини інформаційної служби єпархії.
У Голишеві засновано храм У цьому селі Луцького районного деканату відправили чин заснування храму Святителя Миколая Чудотворця та поставлення хреста.
23 вересня 2019 р.
22 вересня 2019 р. Під час Богослужіння у храмі Святителя Феодосія Чернігівського у Луцьку. Світлини інформаційної служби єпархії.
Луцька парафія відзначила храмове свято та день сім’ї Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафія Святителя Феодосія Чернігівського (вул. Володимирська, 70), що в обласному центрі.
23 вересня 2019 р.
21 вересня 2019 р. Церква Різдва Пресвятої Богородиці в с. Берестяне Цуманського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Архієрей очолив престольне свято у Берестяному На Різдво Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський Михаїл вперше відвідав парафію цього села після її переходу в лоно ПЦУ...
23 вересня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери