Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
7 січня 2019 р. Різдвяне Богослужіння у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит Михаїл: Вифлеємська зірка засяяла над Україною З нагоди Різдва Христового у кафедральному соборі Святої Трійці Божественну Літургію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
7 січня 2019 р.
5 січня 2019 р. Підписання Томосу. Світлина з сайта Cerkva.info.
Отримання Томосу: наш владика брав участь у цих подіях Митрополит Михаїл перебував у складі делегації Православної Церкви України під час молитовних заходів, на яких Вселенський Патріарх Варфоломій надав автокефалію ПЦУ.
6 січня 2019 р.
30 грудня 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що робити, аби на Різдво до вас прийшов Христос? Як варто святкувати Різдво, розповів митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.
30 грудня 2018 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у прямому ефірі на телеканалі «Аверс». Кадр із відео телеканалу «Аверс»
Митрополит про становлення нової Церкви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у прямому ефірі на телеканалі «Аверс» розповів про об’єднання православних юрисдикцій та які зміни відбулися...
26 грудня 2018 р.
25 грудня 2018 р. У Зміїнці. Світлина інформаційної служби єпархії.
В Зміїнці освячено новий іконостас Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію та звершив чин освячення іконостаса у храмі Преображення Господнього с. Зміїнець
26 грудня 2018 р.
23 грудня 2018 р. Храм Святої Трійці у с. Липини. Світлина інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією відвідав парафію в Липинах Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив архіпастирський візит у громаду Святої Трійці цього села Луцького районного деканату.
25 грудня 2018 р.
19 грудня 2018 р. Запалення ялинки на Театральному майдані у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що цікавого відбулося в єпархії на Миколая До дня особливого вшанування святителя Миколая, архієпископа Мирлікійського, чудотворця, в нашому краї відбулись урочисті Богослужіння та заходи.
21 грудня 2018 р.
19 грудня 2018 р. У Камені-Каширському. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика очолив престольне свято в Камені У день святителя Миколая Чудотворця митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в храмі на честь цього Божого угодника у Камені-Каширському.
21 грудня 2018 р.
15 грудня 2018 р. Капелани під час Об'єднавчого Собору. Світлина з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Як єпархія вболівала за Об’єднавчий Собор У той час як делегати Об’єднавчого Собору проводили засідання в Софії Київській, численні священики й миряни молитовно підтримували їх поруч, на Софійській площі.
21 грудня 2018 р.
18 грудня 2018 р. Прес-конференція митрополита Михаїла. Світлина з сайта volynnews.com
Прес-конференція митрополита Михаїла після Собору Митрополит Луцький і Волинський разом із іншими делегатами об’єднавчого Собору від нашої єпархії зустрівся з журналістами й розповів про його перебіг.
18 грудня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери