Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
26 квітня 2018 р. Заупокійна літія по жертвах Чорнобильської аварії на меморіальному комплексі «Вічна слава» у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Вшанували жертв аварії на Чорнобильській АЕС На меморіальному комплексі «Вічна слава» заупокійну літію по жертвах Чорнобильської аварії очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
26 квітня 2018 р.
26 квітня 2017 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл в ефірі «12-го каналу». Кадр із відео «12-го каналу»
Як зміниться життя українців після Томосу про автокефалію Митрополит Луцький і Волинський Михаїл в ефірі «12-го каналу» прокоментував початок процесу надання автокефалії українській Церкві...
26 квітня 2018 р.
21 квітня 2018 р. Висадка дерев у Ківерцівському лісгоспі. Світлини з сайту pershyj.com
Владика відновлював волинський ліс У рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках» відбулася висадка дерев у Сокиричинському лісництві на Ківереччині (ДП «Ківерцівське ЛГ»).
23 квітня 2018 р.
22 квітня 2018 р. Молебень у кафедральному соборі Святої Трійіц. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії молилися за визнання автокефалії Молебні перед початком усякого доброго діла відправили в церквах Волині за створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви...
22 квітня 2018 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Митрополит Михаїл звернувся до духовенства і мирян УПЦ (МП) Єпархіальний архієрей Київського Патріархату закликає волинських архієреїв, священиків і парафіян УПЦ (Московського Патріархату) підтримати визнання автокефалії.
21 квітня 2018 р.
Владика Михаїл: «Моліться за об’єднання православних українців» (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський закликав посилено молитися за надання Томосу про визнання української церковної афтокефалії.
20 квітня 2018 р.
20 квтіня 2018 р. Духовенство на святкуванні 100-річчя Товариства Червоного хреста в Україні. Світлина інформаційної служби єпархії.
Товариство Червоного Хреста в Україні: 100-літня діяльність З нагоди ювілею, митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці привітав представників цієї організації.
20 квітня 2018 р.
АНОНС: Флеш-моб на підтримку визнання автокефалії 22 квітня, 13.00, Театральний майдан Луцька – православний флеш-моб на підтримку визнання Вселенським Патріархом Варфоломієм автокефалії (незалежності) Православної Церкви в Україні.
20 квітня 2018 р.
18 квітня 2018 р. Урочисті заходи з нагоди 40-річчя Луцького технічного коледжу ЛНТУ. Світлини з сайту Vpba.org.
Привітали технічний коледж із ювілеєм Митрополит Михаїл разом із ректором ВПБА та проректором взяли участь в урочистих заходах із нагоди 40-річчя технічного коледжу ЛНТУ.
19 квітня 2018 р.
Церква Воскресіння Христового на луцькому міському кладовищі поблизу с. Гаразджа. Світлина з архіву священика Ярослава Черенюка
АНОНС: Освята храму на луцькому кладовищі 5 травня митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснить чин освячення церкви Воскресіння Христового, що на цвинтарі обласного центру поблизу с. Гаразджа.
19 квітня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери