Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Міжконфесійні контакти
Міжконфесійні контакти
За тиждень Волинська єпархія збільшилась на п’ятнадцять парафій У духовній консисторії повідомили, які громади зараховано в Православну Церкву України.
19 лютого 2019 р.
Антимінс, який видано у 2017 р. на одну з волинських парафій. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що Московський Патріархат приховує від своїх парафіян в Україні? Днями Управління Волинської єпархії ПЦУ виявило ще один доказ для тих наших краян, які досі залишаються в МП. Доказ, що їх обдурюють.
12 лютого 2019 р.
Шепель і Кульчин: Дві парафії прийнято в ПЦУ Громади цих сіл звернулися в Управління єпархії з проханням зарахувати їх до Православної Церкви України.
12 лютого 2019 р.
П’ять парафій за два дні Управління єпархії зарахувало в Православну Церкву України громади, які нещодавно вийшли з Московського Патріархату.
8 лютого 2019 р.
Волинська єпархія збільшилася ще на чотири парафії У духовній консисторії розповіли, які релігійні громади, що вийшли з МП, прийнято до ПЦУ...
6 лютого 2019 р.
Співці православного храму колядували греко-католикам Хор «Кредо» церкви Холмської ікони Божої Матері, що в обласному центрі, взяв участь у ІІІ фестивалі колядок «Відгомін Різдва»...
3 лютого 2019 р.
Ще вісім парафій увійшли в Православну Церкву України Управління Волинської єпархії повідомило, скільки релігійних громад, що вийшли з Московського Патріархату, прийнято до ПЦУ за тиждень.
31 січня 2019 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Владика про перехід громад МП до ПЦУ Митрополит Луцький і Волинський Михаїл розповів, як іде входження парафій МП до ПЦУ...
27 січня 2019 р.
20 січня 2019 р.  Спільна коляда двох конфесій. Кадр з сюжету «12 каналу».
У Луцьку вірні ПЦУ та МП колядували спільнo 20 січня, на свято Богоявлення Господнього, парафіяни двох храмів обох юрисдикцій разом славили Всевишнього в одному Божому домі.
25 січня 2019 р.
Ще чотири парафії МП возз’єдналися з ПЦУ Канцлер єпархії протоієрей Микола Цап повідомив про зарахування у Волинську єпархію Православної Церкви України громад, які покинули Московський Патріархат...
23 січня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери