Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Олійник Матвій, протоієрей
Протоієрей Матвій Олійник
10 червня 2017 р. ООдноденний православний табір у Люблинці на Ковельщині. Світлини з архіву протоієрея Матвій Олійника.
На Ковельщині дві парафії організували дитячий табір У Люблинці, на новоствореній «Галявині дитячих мрій», відбувся одноденний православний табір.
13 червня 2017 р.
28 травня 2017 р.  Відкриття нового ігрового майданчика у лісі поблизу селища Люблинець Ковельського районного деканату. Світлини з архіву протоієрея Матвія Олійника
У Люблинці відкрили «Галявину дитячих мрій» Протоієрей Матвій Олійник, настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона, що в цьому селищі Ковельського районного деканату, освятив новий ігровий майданчик у лісі поблизу селища...
31 травня 2017 р.
Привітання розміщене на сайті Одеської єпархії УПЦ МП
Душпастир – про «сепаратистів у рясах» Протоієрей Матвій Олійник висловив обурення з приводу привітання керуючого Одеською єпархією УПЦ (МП) очільника Російської Федерації.
30 травня 2017 р.
1 травня 2017 р. Волинські капелани на Донбасі. Світлини з архіву протоієрея Матвія Олійника і священика Олександра Вронського
Капелани з різних деканатів знову їздили в зону АТО Дві групи військових священиків із Луцького міського, Камінь-Каширського, Ківерецького та Ковельського районного благочинь побували на Донбасі...
5 травня 2017 р.
13 квітня 2017 р.  Вихованці недільної школи при храмі великомученика і цілителя Пантелеймона у селищі Люблинець Ковельського районного деканату готують паски для українських військовослужбовців. Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор».
На Ковельщині напекли пасок для бійців Вихованці недільної школи при храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона селища Люблинець разом із вчителькою Іриною Терещук долучилися до приготування пасок, які передадуть на Схід...
14 квітня 2017 р.
5 березня 2017 р. Ікона Розп'яття Спасителя із сірників у храмі Великомученика і Цілителя Пантелеймона смт. Люблинець Ковельського районного деканату. Світлини з архіву протоієрея Матвій Олійника.
У Люблинці створили ікону зі... 106 тисяч сірників Майстер Юрій Семенюк подарував унікальний образ розп’яття Спасителя храму Великомученика і цілителя Пантелеймона в цьому селищі з нагоди Торжества Православ’я.
6 березня 2017 р.
6 – 11 лютого 2017 р. Учасники ГО «Військові капелани Волині» у зоні АТО. Світлини з сайту cerkva-kovel.com.ua.
Капелани повернулися з благодійної поїздки Учасники ГО «Військові капелани Волині» вкотре відвідали зону АТО з гуманітарною допомогою.
14 лютого 2017 р.
6 лютого 2017 р. Освята медичного автомобіля, обладнаного для потреб військовослужбовців. Богослужіння очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Капелани повезли на Донбас медичний автомобіль Митрополит Луцький і Волинский Михаїл разом із військовими священиками освятив медичний автомобіль, обладнаний для потреб військовослужбовців...
6 лютого 2017 р.
29 грудня 2016 р. Капелани відвідали Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та Відділення стаціонарного догляду людей похилого віку. Світлини з архіву священика Матвій Олійника.
Ковель: до свят капелани зустрілися з потребуючими Учасники ГО «Військові капелани Волині» відвідали Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та Відділення стаціонарного догляду людей похилого віку.
30 грудня 2016 р.
6 грудня 2016 р. У Володимирі-Волинському правлять подячний молебінь для бійців 14 бригади. Світлини з архіву священика Матвій Олінйика.
Священики привітали воїнів із Днем Збройних сил До свята української армії духовенство правило молебні та вручало церковні нагороди захисникам Батьківщини.
6 грудня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери