Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Онищук Михайло, протоієрей
Протоієрей Михайло Онищук
1 січня 2020 р. Розрізання хліба. Кадр з відео «Фейсбук»-сторінки парафії Холмської ікони Божої Матері.
Луцький міський декан ділився з вірянами хлібом Протоієрей Михайло Онищук, благочинний обласного центру й настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері, 1 січня запровадив цікаву традицію.
3 січня 2020 р.
Протоієрей Михайло Онищук
Луцький декан закликає до відвертості й діалогу Протоієрей Михайло Онищук, у «Фейсбуці» поділився своїми міркуваннями про інтерв’ю керуючого справами УПЦ (МП) митрополита Антонія (Паканича) стосовно підсумку року, що минає.
30 грудня 2019 р.
25 грудня 2019 р. Під час Божественної літургії у Воскресенському храмі Гурбинської обителі на Повстанських Могилах. Світлини з сайта rivne-cerkva.rv.ua.
Волиняни вшанували Спиридона Тримифунтського Волинське духовенство відвідало Гурбинський чоловічий монастир Рівненської єпархії, де в одному із храмів зберігається ікона цього Божого угодника із частинкою його риз.
29 грудня 2019 р.
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про храм і богослужіння У 9-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Михайло Онищук, луцький міський декан, настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері в Луцьку.
24 грудня 2019 р.
4 грудня 2019 р. Престояльне свято парафії Введення у храм Пресвятої Богородиці у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Дитячій церкві правили в перше престольне свято Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в каплиці Введення у храм Пресвятої Богородиці, що в обласному центрі, та освятив її.
5 грудня 2019 р.
3 грудня 2019 р. Лекція для учнів 9-11 учнів гімназії №4. Світлини з «Фейсбук» сторінки парафії.
Священник про наслідки модних тенденцій За ініціативою луцького міського декана протоієрея Михайла Онищука в гімназії № 4 ім. Модеста Левицького обласного центру відбулась лекція...
4 грудня 2019 р.
28 жовтня 2019 р. На меморіалі
Відзначили 75-ліття визволення України від нацистських загарбників З нагоди ювілейної річниці на луцькому меморіалі «Вічна слава» відслужено панахиду за постраждалими від Другої світової війни...
28 жовтня 2019 р.
22 вересня 2019 р. Під час Богослужіння у храмі Святителя Феодосія Чернігівського у Луцьку. Світлини інформаційної служби єпархії.
Луцька парафія відзначила храмове свято та день сім’ї Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафія Святителя Феодосія Чернігівського (вул. Володимирська, 70), що в обласному центрі.
23 вересня 2019 р.
10 вересня 2019 р. Під час Богослужіння у луцькому храмі Преподобного Іова Почаївського. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит очолив празник луцького храму З нагоди престольного свята владика Михаїл відвідав парафію Преподобного Іова Почаївського у Луцьку (бульв. Дружби народів, 16) й очолив Божественну літургію...
10 вересня 2019 р.
2 вересня 2019 р. Під час урочистостей з нагоди свята першого дзвоника. Світлина інформаційної служби єпархії.
Розпочинають навчальний рік з молитвою (оновлено) З нагоди Дня знань та початку нового навчального року священнослужителі єпархії взяли участь в урочистостях.
6 вересня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери