Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Паломництво
Паломництво
АНОНС: Паломництво в медичних закладах (уточнено) Капеланська служба єпархії знову організовує богомілля лікарняними закладами Луцька.
3 листопада 2018 р.
Розклад Відправ
АНОНС: у Струмівці перебуватиме «Всецариця» 16–19 листопада с. Струмівка Луцького районного деканату перебуватиме шанована копія чудотворної ікони Пресвятої Богородиці «Всецариця».
1 листопада 2018 р.
26 – 27 жовтня 2018 р. Святкування престольного свята соборного храму Преподобної Параскеви Сербської у Чернівцях. Світлини з сайту оrthodox-cv.org.
Луцьку святиню привезли для паломництва на Буковину У день Преподобної Параскеви Сербської духовенство єпархії розділило радість престольного празника чернівецького соборного храму...
1 листопада 2018 р.
28 жовтня 2018 р. Відправа з нагоди зустрічі святинь у храмі Преподобного Іова Почаївського у Луцьку. Світлини з архіву священика Олекснадра Вронського.
Афонські реліквії подарували храмові в Луцьку Настоятель парафії Іова Почаївського, що в обласному центрі, священик Олександр Вронський у складі паломницької групи здійснив подорож до святинь Греції.
30 жовтня 2018 р.
Акафіст до Пресвятої Богородиці перед Холмською чудотворною іконою у 2016 році. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Паломництво до Холмської чудотворної ікони Богоматері 21 вересня, у п'ятницю, на Різдво Пресвятої Богородиці, коли особливо вшановується Її Холмський образ, відбудеться щорічна проща до цієї великої святині.
19 вересня 2018 р.
Ченстоховська (Белзька) ікона Божої Матері
Зцілення біля ікон Божої Матері Нещодавно після молитви перед чудотворними образами Пресвятої Богородиці відбулися уздоровлення від недуг. Про це йдеться у сюжетах, які підготував для чергової передачі «Що каже священик» Андрій Гнатюк, головний редактор єпархіальної телестудії «Собор»...
8 грудня 2017 р.
Паломництво у медичних закладах Луцька. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Паломництво в медичних закладах Протягом двох тижнів медики, пацієнти й усі бажаючі матимуть змогу молитися перед іконою Богородиці «Всецариця». Це копія відомого афонського чудотворного образа, яку передали для прощі зі Львова.
31 жовтня 2017 р.
23 вересня 2017 р. Урочиста зустріч копії Піддубцівської ікони Божої Матері у Гірці Полонці Луцького районного деканату. Світлина з архіву протоієрея Володимира Присяжнюка
У Гірці Полонці під Луцьком перебуває чудотворний образ У храм Архістратига Михаїла цього села передано копію Піддубцівської ікони Божої Матері.
26 вересня 2017 р.
Акафіст до Пресвятої Богородиці перед Її Холмським образом. Світлина інформаційної служби єпархії
Єпархія відзначила свято Холмської Богоматері У день Різдва Пресвятої Богородиці та Її Холмського чудотворного образа в Луцьку відбулося щорічне паломництво: хресні ходи та богослужіння перед цим образом, який датується ХІ ст. та зберігається у Музеї волинської ікони.
21 вересня 2017 р.
28 серпня 2017 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Особливе Богослужіння у Жидичині Третього вересня, о 16.30, у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в селі Жидичин розпочнеться святкова Єрусалимська Рання...
31 серпня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери