Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
28 вересня 2017 р. Головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак у зоні АТО. Світлини з архіву отця Михайла.
Головний капелан єпархії повернувся з Донбасу Протягом місячної ротації протоієрей Михайло Бучак разом зі священиком Сергієм Лівончуком та капеланами з Володимир-Волинської єпархії, проїхали уздовж фронту.
3 жовтня 2017 р.
27 вересня 2017 р. У день Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господьного. Світлина Ігоря Сацика.
Розпочалося святкування 400-ліття Хрестовоздвиженського братства З нагоди ювілею в день Воздвиження хреста Господнього в Луцьку відправили Божественну Літургію у братському храмі...
28 вересня 2017 р.
Воздвиження хреста Господнього
27 вересня – Воздвиження хреста Господнього З нагоди великого торжества у храмах єпархії пройдуть святкові Богослужіння. Зокрема, у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці Літургія розпочнеться о 10.00.
26 вересня 2017 р.
12 вересня 2017 р. У студії передачі «Що каже священик». Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор»
Чи потрібно духовенству брати участь у громадських заходах? У наш час священнослужителі часто стають поважними гостями публічних заходів, наприклад, приурочених до Дня Конституції чи дня міста.
15 вересня 2017 р.
2 вересня 2017 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл – у Луцькому національному технічному університеті. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство та миряни єпархії відзначали День знань (оновлено втретє) З нагоди початку навчального року священнослужителі беруть участь у святкових заходах навчальних закладів.
9 вересня 2017 р.
АНОНС: Розпочинається навчальний рік у ЦХВДіМ Центр християнського виховання дітей і молоді знову збирає дітей та молодь.
28 серпня 2017 р.
Успіння Божої Матері
28 серпня – Успіння Божої Матері З нагоди великого торжества, яке входить до числа дванадцяти найбільших у році, у храмах єпархії пройдуть Богослужіння.
25 серпня 2017 р.
24 серпня 2017 р. Спільна молитва за Україну. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначає День Незалежності України У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни взяли участь у богослужіннях і заходах з нагоди 26-ї річниці головного національного свята.
24 серпня 2017 р.
Протоієрей Сергій Мельничук-Мартинюк
50-річчя служіння відзначив найстарший священик єпархії Клірик кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку протоієрей Сергій Мельничук-Мартинюк вже душпастирює півстоліття.
22 серпня 2017 р.
АНОНС: Уперше в Луцьку – міжконфесійне свято Біблії Захід відбудеться 24 серпня на Тетральному майдані обласного центру.
22 серпня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери