Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
Єпархіальний відеоканал
П’ять років тому запрацював єпархіальний відеоканал До невеликого, але все ж ювілею канал Youtube.com/PravoslaviaVolyni пропонує переглядати понад 1300 відео, має 464 підписники та більше 413 тис. переглядів.
8 грудня 2016 р.
АНОНС: Єпархіальні передачі ближчим часом Інформаційно-видавничий центр єпархії запрошує дивитися й слухати церковні програми у ЗМІ.
5 грудня 2016 р.
26 листопада 2016 р. Запалення свічок на Замковій площі міста. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія молитовно вшанувала жертв голодоморів У деканатах відбулися поминальні богослужіння та заходи. Зокрема, в обласному центрі хресну ходу й заупокійну відправу очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
27 листопада 2016 р.
26 листопада 2016 р. Освячення пам'ятника Християнському милосердю волинян. Світлина інофрмаційної служби єпархії.
У Луцьку освячено пам’ятник християнському милосердю волинян У День пам’яті жертв голодоморів в обласному центрі, на території храму Воздвиження хреста Господнього (вул. Данила Галицького, 2) відкрили пам’ятник волинянам...
27 листопада 2016 р.
14 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освячує оновлений фотостенд. Світлина інформаційної служби єпархії.
Як єпархія відзначала День захисника України (оновлено) На Покрову Пресвятої Богородиці в Луцьку й деканатах окрім Богослужінь у храмах відбулись відправи та заходи з нагоди державного свята на честь українського воїнства.
17 жовтня 2016 р.
13 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл приймає вітання з нагоди дня ангела. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила день ангела митрополита Михаїла У день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі відправили Божественну Літургію та подячний молебень із нагоди дня ангела митрополита...
13 жовтня 2016 р.
28 серпня 2016 р. Єпископ Володимир-Волинський Матфей освячує пам'ятники на Алеї Слави. Світлина з сайту ar.volyn.ua
Єпархія вшанувала загиблих під Іловайськом У деканатах єпархії священнослужителі правили панахиди за загиблими бійцями під Іловайськом, і брали участь у пам’ятних заходах.
30 серпня 2016 р.
Архімандрит Константин (Марченко)
Архімандрит Константин (Марченко) – прес-секретар єпархії В інформаційно-видавничому центрі єпархії (ІВЦ) – кадрова зміна.
29 серпня 2016 р.
Урочистості до Дня Незалежності України в райцентрах області.
Волинь святкувала з молитвою У райцентрах області пройшли торжества до Дня Державного Прапора та 25-ї річниці Незалежності України, в них взяли участь місцеві священики.
26 серпня 2016 р.
28 липня 2016 р. У Києві. Священослужителі взяли участь в урочистостях до Дня хрещення Русі-України. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила День хрещення Русі-України Близько 200 священослужителів та понад 1050 мирян Волині 28 липня побували в Києві, взявши участь у хресному ході з нагоди свята рівноапостольного великого князя Володимира та Дня хрещення Київської Русі-України.
29 липня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери