Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
29 жовтня 2020 р. Капеални відвезли допомогу хворим на ковід-19. Світлини з архіву протоієрей Михайла Бучака.
Хворим на ковід-19 священники відвезли харчі Душпастирі єпархії зібрали і доправили продукти харчування для хворих на пандемічну недугу.
31 жовтня 2020 р.
14 жовтня 2020 р. Заупокійна літія за загиблими героями перед фотостендом українських героїв на Театральному майдані. Світлина інформаційної служби єпархії.
Молитва в день українських воїнів На Покрову Пресвятої Богородиці, у День захисника України в деканатах єпархії священнослужителі відправили богослужіння, щоб молитовно вшанувати вояків...
14 жовтня 2020 р.
Світлина з сайта visnyk.lutsk.ua
Відкрили меморіальну дошку героєві в Мизові Душпастирі Старовижівського деканату взяли участь у відкритті пам’ятної дошки загиблому на Донбасі воїнові Юрію Тишикові...
8 жовтня 2020 р.
3 жовтня 2020 р. Нагородження народних героїв. Світлини з архіву протоієрея Олександра Вронського.
Капелани вшанували народних героїв Духовенство взяло участь у церемонії нагородження громадською відзнакою «Народний герой України», що відбулася в Луцькому замку.
5 жовтня 2020 р.
26 вересня 2020 р. Привітання підрозділу 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації з другою річницею передислокації. Світлини з архіву протоієрея Олександра Вронського.
Священник привітав авіаторів-севастопольців Капелан протоієрей Олександр Вронський привітав підрозділ 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації з другою річницею передислокації.
3 жовтня 2020 р.
Авіакатастрофа в Чугуєві: архієрей закликає до молитви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл висловлює свої співчуття з приводу загибелі військовослужбовців у авіакатастрофі поблизу Чугуєва.
27 вересня 2020 р.
12 вересня 2020 р. День міста. Світлини з сайта volynnews.com.
У Луцьку відзначили день міста З нагоди 935-ї річниці Луцька на Театральному майдані пройшла урочиста академія, в якій взяв участь директор Центру християнського виховання дітей і молоді священник Євген Маласпіна.
14 вересня 2020 р.
Збирають підписи проти ратифікації Стамбульської конвенції З ініціативи Всеукраїнського форуму cім’ї організовано збір підписів небайдужих духовенства та парафіян проти ратифікації Стамбульської конвенції...
11 серпня 2020 р.
Світлини з сайта vl.npu.gov.ua
У церкву Смоляви повернуто вкрадене Правоохоронці Горохівського району віддали у храм с. Смолява ікони, викрадені звідси зловмисниками торік, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області...
10 серпня 2020 р.
6 серпня 2020 р. Зустріч із Послом Литви. Світлини з архіву Романа Цапа.
Митрополит зустрівся із послом Литви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл поспілкувався із новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом.
7 серпня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери