Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
28 вересня 2017 р. Головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак у зоні АТО. Світлини з архіву отця Михайла.
Головний капелан єпархії повернувся з Донбасу Протягом місячної ротації протоієрей Михайло Бучак разом зі священиком Сергієм Лівончуком та капеланами з Володимир-Волинської єпархії, проїхали уздовж фронту.
3 жовтня 2017 р.
27 вересня 2017 р. У день Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господьного. Світлина Ігоря Сацика.
Розпочалося святкування 400-ліття Хрестовоздвиженського братства З нагоди ювілею в день Воздвиження хреста Господнього в Луцьку відправили Божественну Літургію у братському храмі...
28 вересня 2017 р.
Вручення церковної нагороди командиру 14 ОМБр Олександрові Жакуну. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака
Військові капелани вручили нагороду командирові 14-ї бригади Учасники ГО «Військові капелани Волині» разом із головним капеланом єпархії протоієреєм Михайлом Бучаком відвідали 14-ту окрему механізовану бригаду.
26 вересня 2017 р.
22 серпня 2017 р. Освячення дошки Максиму Гринчишину. Світлини з сайту volynnews.com.
Відкрито пам’ятну дошку Максимові Гринчишину Меморіальний знак загиблому в АТО військовикові встановили в Луцьку, на будівлі навчально-виховного комплексу № 9, де навчався боєць.
24 вересня 2017 р.
21 вересня 2017 р. Освячення прапора біля Музею волинської ікони. Світлина з сайту ba.org.ua.
У Луцьку освятили найбільший прапор України Канцлер єпархії протоієрей Микола Цап освятив найбільший український стяг у день Різдва Пресвятої Богородиці.
24 вересня 2017 р.
20 вересня 2017 р. Кавелани у будинку дитячої творчості у Рожищі. Світлини з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Капелани благословили дітей на написання ікони Військові священики протоієреї Андрій Мовчанюк та Віталій Антонюк укотре відвідали вихованців Будинку дитячої творчості у Рожищі.
22 вересня 2017 р.
17 вересня 2017 р. Вшанування закатований воїнів УПА у Рожищі. Світлина Лариси Куліш
Рожище: молитовно вшанували закатованих у роки Другої світової Хресну ходу від центральної площі міста й панахиду на місцевому кладовищі очолив декан і настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Василь Шняк.
19 вересня 2017 р.
Георгій Гонгадзе
Пом’янули Георгія Гонгадзе та інших загиблих журналістів Перед річницею вбивства відомого українського громадського діяча та опозиційного журналіста в луцькому кафедральному соборі відправлено заупокійну літію.
15 вересня 2017 р.
8 вересня 2017 р. Навчання військовозобов’язаних загону територіальної оборони Маневицького району. Світлина з архіву протоієрея Андрія Закидальського.
На Маневиччині священик благословив збори військовиків Декан протоієрей Андрій Закидальський відвідав навчання військовозобов’язаних загону територіальної оборони Маневицького району.
12 вересня 2017 р.
8 вересня 2017 р. Духовенство на святі «Обжинки - 2017». Світлини інформаційної служби єпархії.
Митрополит молитовно подякував за цьогорічний урожай Молитву з нагоди завершення збору врожаю владика Михаїл відправив під час традиційного фестивалю «Обжинки», що відбувся в Луцьку.
8 вересня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери