Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
16 грудня 2016 р. На церемонії вручення премії «Люди року – 2016. Волинь». Світлини з сайта Volyn24.com
Військових капеланів оголошено «Людьми року» У рамках всеукраїнської програми «Люди ХХІ століття» у Луцьку відбулося нагородження переможців премії «Люди року – 2016. Волинь»...
19 грудня 2016 р.
12 грудня 2016 р. В обласному військкоматі. Світлина відділу інформаційної діяльності та зв’язків зі ЗМІ Волинського обласного військового комісаріату.
В обласному військкоматі будуватимуть каплицю 12 грудня, у День Сухопутних військ України, митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив чин заснування церкви і поставлення хреста на місці зведення каплиці Благовірних...
14 грудня 2016 р.
9 грудня 2016 р. Ммитрополит Луцький і Волинський Михаїл на урочистостях з нагоди 50-річчя від створення Луцького району в облмуздрамтеатрі ім. Т.Г.Шевченка. Світлини інформаційної служби єпархії.
Відзначили 50-ліття Луцького району Митрополит Луцький і Волинський Михаїл побував на урочистостях з нагоди ювілею створення Луцького району. Дійство відбувалося в облмуздрамтеатрі ім. Т. Шевченка.
9 грудня 2016 р.
Митрополитові подякувало командування ОТУ «Маріуполь» До канцелярії Управління єпархії надійшов лист із Антитерористичного центру при СБУ.
8 грудня 2016 р.
6 грудня 2016 р. У Володимирі-Волинському правлять подячний молебінь для бійців 14 бригади. Світлини з архіву священика Матвій Олінйика.
Священики привітали воїнів із Днем Збройних сил До свята української армії духовенство правило молебні та вручало церковні нагороди захисникам Батьківщини.
6 грудня 2016 р.
24 листопада 2016 р. Капелани відвідали школу-інтернат у Щасті. Світлини з архіву священика Матвія Олійника
Капелани: чергові благодійна поїздка та ротація (оновлено) Учасники ГО «Військові капелани Волині» вкотре відвідали зону АТО з гуманітарною допомогою...
2 грудня 2016 р.
29 листопада 2016 р. Студенти ВПБА під час презентації книги. Світлина з сайту vpba.org.
Студенти ВПБА побували на презентації книги В’ятровича У Луцьку відбулося представлення нової книжки українського історика Володимира В’ятровича «За лаштунками Волині-43. Невідома польсько-українська війна».
1 грудня 2016 р.
Владика Михаїл закликав допомогти Миколаю Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звернувся до небайдужих краян із закликом долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде».
28 листопада 2016 р.
26 листопада 2016 р. Під час заходів з нагоди вшашування пам'яті Данила Братковського. Світлини з сайту volyn24.com.
У Луцьку відзначили день Данила Братковського В обласному центрі відбулися богослужіння та захід з нагоди свята мученика Данила Братковського, страстотерпця волинського.
28 листопада 2016 р.
26 листопада 2016 р. Запалення свічок на Замковій площі міста. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія молитовно вшанувала жертв голодоморів У деканатах відбулися поминальні богослужіння та заходи. Зокрема, в обласному центрі хресну ходу й заупокійну відправу очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
27 листопада 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери