Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Управління єпархії
Управління єпархії
Священики Луцького міського деканату на лекції та практичних заняттях із першої долікарської медичної допомоги. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії навчали надавати першу медичну допомогу Протягом лютого, у рамках щорічних звітних зборів деканатів, священики прослухали лекції та освоювали практичні навики на станції швидкої медичної допомоги в обласному центрі...
3 березня 2016 р.
Відділ єпархії запрошує на благодійний концерт 17 грудня о 19.00 в луцькому Палаці культури (вул. Богдана Хмельницького, 1) відбудеться творчий вечір диякона Романа Коляди «Янголи повертаються»...
16 грудня 2015 р.
Крадіжка ікон у Скригові До інформаційної служби єпархії звернувся священик Сергій Лівончук, настоятель парафії Успіння Пресвятої Богородиці в селі Скригово Горохівського деканату, з приводу крадіжки ікон у місцевому храмі...
19 листопада 2015 р.
Доброчинна акція «Подаруй мрію!»
Відділ єпархії проводить акцію до дня святого Миколая П’ятий рік поспіль відділ організації благодійності та соціального служіння (завідувач Валерія Лесюк) проводить доброчинну акцію «Подаруй мрію!». Захід спрямований на допомогу хворим, які лікуються в онкогематологічному центрі обласного дитячого територіального медичного об’єднання...
18 листопада 2015 р.
Військовий госпіталь у Луцьку. Світлина з сайта Ua.igotoworld.com.
Управління єпархії передасть у госпіталь медичне обладнання 16 листопада, у понеділок, о 12.00, духовна консисторія за сприяння благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» передасть рентгенапарат для обласного військового госпіталю.
13 листопада 2015 р.
11 листопада 2015 р. Старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний в обласному військкоматі. Світлини інформаційної служби єпархії.
Представник духовної консисторії благословив призовників Віце-канцлер і старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний в обласному військовому комісаріаті відслужив молебень за здоров’я воїнів, яких призвано на строкову службу цієї осені.
12 листопада 2015 р.
7 листопада 2015 р. Чин похорону військовослужбовця Анатолія Артеменка. Світлина з сайта bug.org.ua
У Новій Лішні поховали сапера Анатолія Артеменка У рідному селі бійця на Іваничівщині чин похорону у каплиці Безсрібників Косми й Даміана на кладовищі в селі Нова Лішня очолив нововолинський декан протоієрей Стефан Фульмес. З ним служили настоятель парафії священик Андрій Бойко та інше місцеве духовенство.
9 листопада 2015 р.
18 серпня 2015 р. Біля Управління Волинської єпархії Київського Патріархату. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство допоможе рятувальникам роз’яснювати правила пожежної безпеки У храмах єпархії прочитають спільне звернення Управління єпархії та Управління ДСНС у Волинській області. Про це домовилися 18 серпня в духовній консисторії рятувальники з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом.
18 серпня 2015 р.
19 травня 2015 р. Міжнародна конференція у ВПБА
У ВПБА провели міжнародну конференцію «Християнська традиція Київської Русі» – тема науково-практичної конференції, що проходила 19 травня у Волинській православній богословській академії з нагоди 1000-ліття упокоєння рівноапостольного князя Володимира Великого.
23 травня 2015 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери