Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниАрхієрей: Всевишній подарувавши свободу, надав право обирати
Новини

Архієрей: Всевишній подарувавши свободу, надав право обирати

13 серпня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у неділю 9-ту після П’ятдесятниці на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці пояснив, що Господь створивши людину за образом і подобою Божою, залишив за нею свободу вибору.

Високопреосвященний пояснив, що Всевишній подарувавши нам свободу, не зробив її безмежною, але надав право обирати. Ми рухаємося по життєвій дорозі постійно обираючи: сказати щось хороше чи погане, зробити добрий вчинок чи навпаки, розповідає архієрей.

Але слід пам’ятати, що відійшовши від Бога, не потрапимо у Царство Небесне. Лише перебуваючи із Господом, ми отримаємо спасіння, переконує керуючий єпархією. Тому зробивши проступок, «одразу кайся» – радить владика.

14 серпня 2017 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери