Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниМитрополит молитовно подякував за цьогорічний урожай
Новини

Митрополит молитовно подякував за цьогорічний урожай

8 вересня 2017 р. Духовенство на святі «Обжинки - 2017». Світлини інформаційної служби єпархії.

Молитву з нагоди завершення збору врожаю владика Михаїл відправив під час традиційного фестивалю «Обжинки», що відбувся в Луцьку, на іподромі в Центральному парку ім. Лесі Українки.

Високопреосвященний зазначив, що такі дні – це дні подяки. Адже ми дякуємо Господу за врожай, працівникам, які трудилися, й усім, хто сьогодні на цьому торжестві представляє плоди своєї праці, «які дала земля і благословив Бог».

Добрий урожай – це Боже благословіння не лише на їжу, а й щоби ми були впевненими в завтрашньому дні, підкреслив архієрей.

Після молебню, який із владикою проводили священнослужителі кафедрального собору Святої Трійці, було окроплено освяченою водою учасників фестивалю та продукцію.

У рамках заходу діяла виставка сільськогосподарської продукції та техніки, частували й продавали смачні вироби, проходив концерт народної творчості.

8 вересня 2017 р. Інші новини за рубриками: Мирянські організації, Церква і держава, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери