Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВладика Михаїл: вибираємо благодать Божу чи легіон бісів?
Новини

Владика Михаїл: вибираємо благодать Божу чи легіон бісів?

12 листопада 2017 р. Митрополит Михаїл під час проповіді в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості наповнення своєї душі Божественною благодаттю і що може бути, коли її не здобувати. Про це високопреосвященний говорив під час проповіді на завершення недільної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.

Протягом нашого життя Творець посилає духовні дари, які наповнюють та очищають душу, пояснює владика. Заповниш душу благодаттю Святого Духа – і нічого не буде страшно, адже Сам Господь допоможе їй. Проте якщо людина не наповнить себе цим, то там поселиться нечистий. «Вміститься у вас десять тисяч чортів і мучити будуть», – зазначає архієрей.

Тому вибір залишається завжди за людиною. Адже насильно ні Бог не діє, ні диявол нічого не зробить. Це все залежить від нашого вибору, нагадав керуючий єпархією.

На завершення митрополит Михаїл побажав, аби ми через добрі справи, та думки, та щиру молитву наповнювали свою душу благодаттю.

12 листопада 2017 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери