Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЗцілення біля ікон Божої Матері
Новини

Зцілення біля ікон Божої Матері

Ченстоховська (Белзька) ікона Божої Матері Нещодавно після молитви перед чудотворними образами Пресвятої Богородиці відбулися уздоровлення від недуг. Про це йдеться у сюжетах, які підготував для чергової передачі «Що каже священик» Андрій Гнатюк, головний редактор єпархіальної телестудії «Собор».

Раніше ми повідомляли про паломництво в лікарняних закладах обласного центру з іконою «Всецариця», яке проходило 1–15 листопада. Помолитися перед копією відомого афонського чудотворного образа, привезеної зі Львова, прийшли багато медичних працівників, пацієнтів та інших волинян.

Одна з прочан радісно розповіла священикові, що її недуга відступила. В Оксани у суглобі набиралася рідина, тож не могла навіть рухати рукою. Проте після богомілля перед цією іконою набряки почали сходити і зараз вона вільно може рухати кінцівкою. Паломниця впевнена: зцілитися їй допомогла сама Богородиця.

Ще один випадок стався з лучанкою Надією Франчук, у якої діагностували пухлину головного мозку. Після встановлення цієї важкої хвороби жінка у складі груп прочан, організованої єпархіальним паломницьким центром «Україна», кілька разів їздила до Польщі, аби помолитися перед Ченстоховським (Белзьким) образом Божої Матері. Як наслідок лікарі констатували зменшення пухлини, відсутність набряку, припинилися головні болі.

8 грудня 2017 р. Інші новини за рубриками: Паломництво
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери