Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПрес-служба єпархії – перша в рейтингу
Новини

Прес-служба єпархії – перша в рейтингу

Згідно з рейтингом волинських прес-служб 2018 р., наша очолює його категорію «Громадські, релігійні та спортивні організації».

Вже вдруге до Дня журналіста інформаційне агентство «Конкурент» (konkurent.in.ua) спільно з представниками інших ЗМІ оцінило ефективність роботи прес-служб нашого краю. Повідомлено, що «журналісти та редактори оцінювали роботу прес-служб, керуючись такими критеріями роботи як оперативність, повнота наданої інформації, прозорість, сприяння в отриманні коментарів тощо».

У порівнянні з минулорічним рейтингом єпархіальна прес-служба покращила позицію. Тоді вона розділила друге місце із ГО «Генерація успішної дії».

До речі, в рейтинг і цього року, й минулого входять лише дві прес-служби релігійних організацій – Київського і Московського Патріархатів.

Голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко подякував прес-секретареві архімандриту Константинові (Марченку) і всім співробітникам за добру працю. Спасибі журналістам, які брали участь в опитуванні, за високу оцінку роботи. І просимо звертати увагу на недоліки, щоби вдосконалення прес-служби єпархії не припинялося.

7 червня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Архімандрит Константин (Марченко), Протоієрей Віталій Собко
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери