Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуЩо робити, аби на Різдво до вас прийшов Христос?
Новини

Що робити, аби на Різдво до вас прийшов Христос?

30 грудня 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.

Як варто святкувати Різдво, розповів митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.

Високопреосвященний пояснив, що до Різдва ми повинні готуватися як до гостини Спасителя у нашому домі. «Що ви такого зробили, щоб Він до вас прийшов?» – запитав архієрей. Треба підготуватися в першу чергу духовно, і це неможливо зробити за один день. Не лише прибрати оселю й приготувати дванадцять страв, а й дати собі звіт, яким ти, християнин, прийшов до цього свята. Коли ти, потрудившись духовно, збираєшся сім’єю, співаєш колядки та прославляєш Господа, тоді Він сидітиме біля вас.

Зустрічати Різдво потрібно радісно, натхненно та з великою вірою. І тоді Син Божий завітає до вашого дому і благословить його. Адже Христос завжди буде з тобою, якщо ти будеш разом з Ним, наголосив керуючий єпархією.

30 грудня 2018 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери