Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуЧому владика Михаїл дарує квіти жінкам
Новини

Чому владика Михаїл дарує квіти жінкам

7 квітня 2019 р. Під час Всенічної перед Благовіщенням. Світлина інформаційної служби єпархії.

Усім дівчатам і жінкам, які прийшли в кафедральний собор Святої Трійці на Всенічну напередодні Благовіщення Пресвятої Богородиці, митрополит Луцький і Волинський Михаїл подарував по троянді.

Уже не вперше архієрей дарує квіти напередодні цього свята. До започаткування цієї традиції високопреосвященного надихнула одна з ікон, де зображено Архангела Гавриїла, який явився з лілією в руці благовістити Пречистій Діві Марії про Її Богоматеринство.

Керуючий єпархією каже: дарую квіти на знак шани материнства, шани тих, які приймають це Боже покликання, жертвують здоров’ям та силами заради життя і виховання своїх дітей. Зокрема, особлива шана тим, хто є матір’ю героїв, захисників, великих патріотів. Благовіщення – ще один привід відзначити всіх, хто народжував чи у майбутньому стане матір’ю, а також заохотити молодь не боятися одруження та дітонародження, переконаний митрополит Михаїл.

7 квітня 2019 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери