Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуПроповідь архієрея: твій стан душі – це ті умови, у яких ти живеш
Новини

Проповідь архієрея: твій стан душі – це ті умови, у яких ти живеш

11 вересня 2019 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор». У день Усікновення глави Йоана Хрестителя митрополит Луцький і Волинський Михаїл виголосив казання, завершуючи Божественну літургію в кафедральному соборі Святої Трійці.

Високопреосвященний, зокрема, наголосив на стані душі людини. Адже часто ми нарікаємо на обставини, які складаються, мовляв: «Ти не знаєш, що у мене на душі робиться». Але насправді усе це залежить від наших вчинків.

«Не від хвороб тіла хворіє душа, а від хвороб душі – тіло», – вкотре нагадує архієрей. Тому варто запам’ятати, що всі умови, у яких ти живеш залежать від стану твоєї душі, – пояснив владика Михаїл.

11 вересня 2019 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери