Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниМаласпіна ВалентинаВихованці недільної школи створили унікальні ікони
Новини

Вихованці недільної школи створили унікальні ікони

Учнів Центру християнського виховання дітей та молоді в Луцьку навчали писати технікою народного малярства на склі. Про це повідомлено на сторінці Центру у «Фейсбуці».

Майстер-клас проводився з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла у Волинській православній богословській академії. Його організували директор ЦХВДіМ священник Євген Маласпіна та викладач ВПБА матінка Валентина Маласпіна.

Наносити зображення зі зворотної сторони скла навчала луцька художниця, майстриня декоративно-ужиткового мистецтва Ольга Навротюк.

Юні художники створили образи Почаївської, Холмської, Волинської, Тростянецької, Теребовлянської, Вишгородської Божої Матері, а також Архістратига Михаїла й ангелів, преподобного Іова Почаївського.

Ікони для загального огляду будуть представлені в нижньому храмі луцького кафедрального собору Святої Трійці, де щонеділі о 10.30 проводять дитячу Божественну літургію.

2 грудня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Волинська православна богословська академія, Священик Євген Маласпіна, Валентина Маласпіна
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери