Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниМихаїл (Зінкевич), митрополитПроповідь архієрея: «Сприйміть цей біль, як акцент, щоб задуматися»
Новини

Проповідь архієрея: «Сприйміть цей біль, як акцент, щоб задуматися»

20 квітня 2020 р. Під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.

У Світлий понеділок митрополит Луцький і Волинський Михаїл виголосив казання, у якому закликав до душевної пасхальної радості.

На завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці владика зазначив, що свято Воскресіння Христового нагадує нам про про перемогу над смертю й узагалі над усім, що шкодить людині. Тому сьогодні ми повинні радіти життю, перебуваючи у будь-яких умовах.

Адже із кожної ситуації можна взяти щось хороше. Не потрібно сприймати біль, як щось погане. Навпаки, варто зосередитися на тому, що, можливо, Господь попустив епідемію, аби ми переосмислили своє ставлення до навколишнього світу. «Сприйміть цей біль, як акцент, щоб задуматися», – переконує архіпастир.

Тому сьогодні, приймаючи цю ситуацію із пандемією, ми повинні подякувати Богові за науку та як справжні християни радіти Воскресінню Христовому, а не піддаватися панічному психозу.

20 квітня 2020 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери