Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПушко Віктор, протоієрейПерший випуск нової єпархіальної телепередачі
Новини

Перший випуск нової єпархіальної телепередачі

2 листопада 2019 р. Перший випуск передачі «Духовна абетка».

Вийшла в ефір передача «Духовна абетка»: розпочався спільний проєкт телестудії «Собор» Волинської єпархії ПЦУ і «12 каналу».

Виробництво програми здійснюють із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, за підтримки компанії «WEST AUTO HUB» («Вест авто хаб»).

Редактор програми протоієрей Віктор Пушко відповідав на запитання глядачів: «Священник: чи можна це назвати професією?», «Що таке віра, для чого вона людині?», «Як проявляється віра, чи можна прожити без неї?», «Якщо людина невіруюча – як знайти віру?», «Чому священники радять читати Святе Письмо?», «Як Бог допомагає людині?»

Душпастир говорив (до речі, без жодних технічних «підказок») стисло, добірно, використовуючи різні, часом несподівані посилання, – так, як це може бути цікаво сучасному глядачеві.

«Духовну абетку» транслювали 2 листопада, в суботу, о 20.30. Повторення – 3 листопада, в неділю, о 17.00, та 6 листопада, середу, о 7.00. Передачу можна переглянути на єпархіальному сайті pravoslaviavolyni.org.ua, у розділі «Відео», або на сторінці 12kanal.com. Наступні випуски виходитимуть на «12 каналі» у ті ж дні та години.

Надалі формат програми зазнаватиме змін (розмова в студії, коротке зведення новин єпархії тощо). Запрошуємо пропонувати теми для «Духовної абетки» та ставити запитання. Це можна зробити за номером тел. +380332722182, ел. поштою [email protected], через сторінку facebook.com/pravoslaviavolyni.

5 листопада 2019 р. Інші новини за рубриками: Єпархія, Протоієрей Віктор Пушко
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери