Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Світлдина з сайта vpba.edu.ua.
У ВПБА закінчили читати Псалтир 10 квітня у Волинській православній богословській академії завершилося читання Невсипущого Псалтиря.
12 квітня 2020 р.
12 квітня 2020 р. Під час проповіді. Кадр з відео «12 каналу».
Проповідь архієрея: лице закриваємо, душу перед Богом відкриваємо Після Богослужіння на Вербну неділю в кафедральному соборі Святої Трійці митрополит Луцький і Волинський виголосив проповідь, у якій закликав до щирої віри в умовах карантину.
12 квітня 2020 р.
Кафедральний собор Святої Трійці
У луцькому соборі вербу освячуватимуть протягом трьох днів З нагоди великого свята Входу Господнього в Єрусалим освятити вербу в кафедральному соборі Святої Трійці можна буде в суботу, неділю та понеділок.
10 квітня 2020 р.
Духовна абетка
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про Вербну неділю У 24-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Петро Атаманів, настоятель парафії Святителя Йоана Золотоустого в Луцьку.
9 квітня 2020 р.
Священник і паламар, які відспівували інфікованого лікаря, – здорові Клірики луцького кафедрального собору Святої Трійці одержали результати аналізів, зданих ними після поховання гінеколога Ореста Тимчака, в якого виявили коронавірус.
8 квітня 2020 р.
Вхід Господній в Єрусалим
12 квітня – Вхід Господній в Єрусалим Це одне з великих, дванадесятих свят відзначають за тиждень до Пасхи.
8 квітня 2020 р.
Світлина з архіву архімандрита Константина
Архімандрит Константин: чи насправді у храмах небезпечно? Декан монастирів єпархії архімандрит Константин (Марченко) запідозрив ЗМІ в необ’єктивній подачі матеріалів щодо епіцентрів поширення коронавірсусу.
8 квітня 2020 р.
7 квітня 2020 р. Під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: усе, що стається в житті, перетворіть на благо Про позитивний погляд на обставини, які нас оточують, говорив митрополит Луцький і Волинський у проповіді на завершення Богослужіння...
8 квітня 2020 р.
Як долати паніку, радить душпастир Головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак спільно з викладачами СНУ ім. Лесі Українки створили Центр духовно-психологічної підтримки населення...
7 квітня 2020 р.
Ченці допомагають блокпостам. Світлини з сайта pershyj.com.
Монахи Жидичина допомагають блокпостам Насельники чоловічої обителі Святителя Миколая Чудотворця приносять гарячу їжу на блокпости в мікрорайоні Вишків – працівникам поліції, нацгвардійцям, рятувальникам, медикам.
7 квітня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери